Guvernul S.U.A. va gazdui Forumul Federal Blockchain

6 iulie 2017 blockchain

Articol scris de Mirona Noru

Guvernul american va gazdui Forumul Federal Blockchain al Statelor Unite in data de 18 iulie 2017, conform unui anunt oficial. Forumul, organizat si gazduit de Administratia Generala a Serviciilor si de Departamentul de Stat, a fost creat pentru a crea un plan cu durata de sase luni cu privire la modul in care agentiile guvernamentale vor putea sa colaboreze la crearea mai multor initiative legate de tehnologia Blockchain.

3222

Forumul Federal va avea loc pe 18 iulie 2017 in cladirea GSA din Washington DC. Toti managerii federali ai agentiilor guvernamentale sunt incurajati sa participe, dar vor trebui mai intai sa formeze o echipa in care fiecare va crea o propunere pentru utilizarea proprie a tehnologiei Blockchain. In cadrul forumului, participantii vor afla totul despre progresele recente ale tehnologiei Blockchain, precum si despre aplicatiile lor directe in cadrul guvernului.

Odata cu avansarea tehnologiei Blockchain, initiativa este doar una dintre numeroasele proiecte pe care guvernul le-a creat in sprijinul tehnologiei.

In afara de Forumul Federal, guvernul de stat a creat deja un proiect cunoscut sub numele de Blockchain @ State, in care Departamentul de Stat vizeaza cercetarea mai multor aplicatii privind tehnologia Blockchain pentru utilizarea politicilor externe americane si a evolutiilor de urmarire a datelor.

In afara de aceasta, Programul alimentar mondial (PAM) a gestionat, de asemenea, un program care foloseste tehnologia din spatele Ethereum pentru a furniza ajutoare refugiatilor din Siria.

Cu avansarea si acceptarea constanta a tehnologiei Blockchain, ne vom astepta pe termen lung sa vedem mai multe agentii guvernamentale sa vina cu proiecte si initiative care sunt legate de Blockchain?

Blockchain-Technologies-USA-1

sursa: https://www.digitalgov.gov/event/in-person-u-s-federal-blockchain-forum/

https://vsfs.state.gov/projects/view/776

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Trade – Activarea Contului

Aparitii TV