Goldman Sachs: „Este doar o chestiune de timp pana pretul Bitcoin va ajunge la 4000$”

7 iulie 2017 bitcoin, pretul bitcoin

Articol scris de Mirona Noru

Goldman Sachs a prezis ca pretul Bitcoin va avea parte de o corectie la inceputul acestei luni, inainte de a ajunge la aproape 4.000 de dolari pana la sfarsitul anului.

Analistul specializat in interpretarea graficelor, Sheba Jafari, a prezis intr-un raport recent ca trendul cresterii pretului Bitcoin ar putea continua si mai mult pana la sfarsitul anului. Jafari prognozeaza ca pretul BTC ar putea continua corectarea, scazand pana la 1.875 $ inainte de recuperare.

Din nivelurile actuale, aceasta are o tinta minima care merge la 3.212 (daca este egala cu lungimea valului I)„, a scris Jafari. „E doar o chestiune de timp.

screen-shot-2017-07-03-at-111153-am

De acolo, comerciantii si consumatorii ar putea impinge pretul pana la 3.915 dolari, lovind efectiv un ATH nou pentru moneda digitala. Acest raport nu este primul de acest gen si nu este prima data cand Goldman Sachs a facut comentarii pozitive despre prima criptomoneda din lume.

Intr-un articol din 2016, Goldman Sachs a recunoscut ca Bitcoin este „vehiculul ideal” pentru tranzactiile publice.

Raportul a explicat de asemenea:

„Blocurile de acces private sau „autorizate” se comporta in acelasi mod ca si blocul public, cu exceptia faptului ca identitatea oricarei persoane care incearca sa acceseze blockchain trebuie sa fie validata pe baza unei liste de identificari de piata pre-validate. Credem ca marea majoritate a aplicatiilor de tip blockchain comercial – in special pe pietele de capital – sunt susceptibile de a utiliza sisteme de tip blockchain private.”

Goldman Sachs a prezis, de asemenea, o adoptare pe scara larga a blockchain in termen de 5 pana la 10 ani.

sursa: http://www.cnbc.com/2017/07/03/goldman-sachs-says-bitcoin-could-rise-another-50-percent.html

http://www.businessinsider.de/bitcoin-price-goldman-sachs-2017-7?r=US&IR=T

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *