Galeria de Arta din Mayfair, Londra accepta Bitcoin

10 iulie 2017 accepta bitcoin

Articol scris de Mirona Noru

Galeria de Arta din Mayfair, Londra, accepta acum plata cu Bitcoin si alte criptomonede; ca semn al cresterii popularitatii monedei digitale Bitcoin, dar si a altor cripto, galeria de arte plastice Dadiani din Marea Britanie a introdus aceasta metoda de plata revolutionara, ce include Bitcoin, Ethereum, Litecoin si alte cripto.

Art-BitCoin

Proprietarul galeriei de arta, Eleesa Dadiani, a declarat:

Combinam etica antreprenoriala cu lumea veche si practica cu noua lume a tehnologiei, intrucat sistemul actual devine invechit si trebuie sa fie perturbat”. Ea adauga: „Criptomonedele vor oferi o punte de la piata elitista, centralizata, de arta plastica la o lume descentralizată cu surse deschise, in care mult mai multi vor putea deveni o parte a acestei piete.

Galeria ofera spre vanzare un set de sculpturi fabricate din galeria de evacuare a masinilor de Formula 1, estimate la aproximativ 30.000 de lire.

Cea mai recenta acceptare a criptomonedelor ca metoda de plata este un alt semn al valului tot mai mare de constientizare si acceptare din partea publicului.

In timp ce Bitcoin si alte cripto timpurii erau candva o mare de enigma, sectorul public incepe sa profite de puterea Blockchain si avantajele tehnologiei revolutionare. Pe masura ce tot mai multe companii accepta aceasta metoda de plata, popularitatea si pretul acestor monede vor continua sa creasca.

descărcare

sursa: http://www.cityam.com/267572/london-art-gallery-soon-accept-bitcoin-and-other

One comment

  1. Maria Ica spune:

    Dashboard

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *