Pretul Ethereum se zbate sa ramana deasupra pragului de 100 $

30 ianuarie 2019 bitcoin, EOS, ethereum, pretul bitcoin

Articol scris de Mirona Noru

Pretul Ethereum se zbate sa ramana deasupra pragului psihologic de 100 $, iar la momentul redactarii articolului acesta se tranzactiona la valoarea aproximativa de 105$, inregistrand o crestere de 1,5% de la deschiderea sesiunii de tranzactionare. Piata s-a schimbat semnificativ in ultima perioada, iar inceputul saptamanii a adus cu ea noi minime pentru 2019. Toti ochii sunt atintiti pe Ethereum, in timp ce se apropie tot mai mult de valoarea de 100 $. Bitcoin, intre timp, a reusit sa depaseasca pragul de 3.400 $ si acum se tranzactioneaza la valoarea de 3.460$, cu o crestere de 1.05%.

Bitcoin a pierdut 200 de dolari in ultimele trei zile. Utilizatorii si comerciantii au resimtit din plin o astfel de diferenta, iar miscarea bullish nu este intrevazuta prea curand la orizont. Se pare ca exista o mare probabilitate ca predictiile sa nu mai fie luate in considerare de traderi, iar recomandarea „buy the dip” nu mai este atat de incurajatoare. Un sentiment negativ a acaparat piata, iar utilizatorii cred ca preturi mai ieftine pot aparea la orizont.

 

Nimeni nu are o saptamana mai rea decat Ethereum insa. De vineri, Eth a incercat sa se mentina deasupra pragurilor de 120 $ si 118 $, iar acum se zbate sa se mentina deasupra pragului de 100$. De-a lungul weekend-ului, lucrurile s-au inrautatit din pacate. Acum 24 de ore ETH se tranzactiona in jurul valorii de 111$, dar acum este in jur de 105 $.

Ieri, am vazut o recuperare minuscula deasupra nivelului de 104 USD in pretul ETH fata de dolarul american. Perechea ETH / USD s-a tranzactionat chiar deasupra nivelului de retragere Fib 23,6% din ultimul declin, de la nivelul de 114 USD pana la 101 USD. Cu toate acestea, pretul nu a reusit sa sparga nivelul de rezistenta de 107 USD. Ca urmare, a existat o scadere noua sub nivelul de 106 USD. Pretul s-a mutat sub nivelul de retragere Fib 50% al valului recent, de la scorul de 101 $, pana la 107 USD. Cu toate acestea, declinul a fost protejat de nivelul de 103 USD.

Daca se depaseste pragul de 107 USD, pretul s-ar putea tranzactiona spre nivelurile de 110 $ si 112 USD. Pe de alta parte, daca o miscare are loc spre pragul inferior de 103 USD, este probabil ca pretul sa accelereze pierderile pe termen scurt. Se pare ca nivelul Fib 61,8% al valului recent de la 107 la 101 dolari, protejeaza in prezent pierderile si ETH se zbate sa ramana pe linia de plutire.

EOS a fost inlocuit temporar de Tether, iar acest lucru se datoreaza mai mult prejudiciului cauzat pretului EOS decat al unei cresteri a capitalizarii bursiere din partea Tether. De fapt Tether este relativ stagnant in comparatie cu celelalte stablecoins din piata, care cresc intr-un ritm regulat.

EOS a inregistrat o revenire de 10 centi in ultimele cateva ore de tranzactionare, cu un volum de peste 800 de milioane de dolari, iar la momentul redactarii articolului se tranzactiona la valoarea de 2.27$, cu o crestere de 2,4%.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Trade – Activarea Contului

Aparitii TV