EOS se indreapta catre pragul psihologic de 20 dolari

8 mai 2018 altcoins

Articol scris de Cristina Dinica

In timp ce majoritatea cryptomonedelor recupereaza pierderile de peste weekend, cursul EOS se remarca in ceea ce priveste trendul ascendent al altcoins. Analistii preconizeaza ca pe parcursul lui 2018 mai multe cryptomonede vor atinge un all-time high. Pentru EOS, nivelul maxim a fost deja atins si, conform predictiilor, un nou maxim va fi atins din nou pe parcurul anului. Pentru moment, evolutia pare una stabila si constanta. Daca aceasta tendinta continua se asteapta depasirea pragului psihologic de 20 dolari.

eos

Pretul acestei cryptomonede se redreseaza rapid dupa scaderea de peste weekend, iar la momentul publicarii articolului, cursul este de 18.36 dolari, conform datelor Coinmarketcap. EOS s-a remarcat cu o crestere de 6.7% in cursul zilei de ieri, iar trendul este in continuare unul ascendent. Cresterea este importanta mai ales in conditiile in care majoritatea altcoins sunt in scadere in cursul acestei zile. Totusi, in timp ce cresterea de acum este una semnificativa, ramâne de vazut daca pretul EOS va ramane peste 18 dolari pentru o perioada lunga de timp sau urmeaza o corectie.

Analistii preconizeaza ca o crestere a cryptomonedei-rege Bitcoin peste pragul de 10.000 dolari va atrage dupa sine increderea investitorilor in celelalte cryptomonede. Pana acum, pe parcursul primelor luni ale lui 2018, numarul de tranzactii altcoins a crescut semnificativ. Multi investitori considera ca altcoins au un potential mai ridicat in ceea ce priveste castigurile, comparativ cu Bitcoin. Astfel, pentru acesti investitori Bitcoin dicteaza directia generala a pietei.

Tendinta ultimelor ani arata faptul ca in perioada lunilor mai si iunie are loc o crestere a numarului de tranzactii altcoins, dar si o crestere in ceea ce priveste cursul si capitalizarea de piata a acestora. Ritmul pietei crypto de pana acum indica posibilitatea unei cresteri asemanatoare celei din anul 2013, specialistii preconizand cresteri de pana la 10 ori pentru mai multe altcoins.

Surse: https://cryptodaily.co.uk/2018/05/eos-eos-leading-altcoin-rally-new-highs/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Trade – Activarea Contului

Aparitii TV