Bitcoin Romania participa la Bucharest Technology Week

9 mai 2018 bitcoin

Articol scris de Cristina Dinica

Bucuresti, 18-20 Mai 2018 – Bitcoin Romania, cel mai de succes exchange crypto din Romania, participa la Bucharest Technology Week, cel mai amplu festival de tehnologie din tara. Cea de-a treia editie Bucharest Technology Week isi propune incurajarea inovatiei si adoptarea de noi tehnologii.

Ca parte a acestei miscari, Bitcoin Romania, singurul exchange din tara care se adreseaza atat publicului intern, cat si celui din strainatate, va lua parte la cel mai mare festival de tehnologie care reuneste cele mai inovatoare produse tehnologice disponibile in Romania si nu numai.

Bucharest Technology Week fb

Pentru al treilea an consecutiv, Bucurestiul devine hub-ul central al tehnologiei de ultima generatie prin evenimentul Bucharest Technology Week, aducand impreuna iubitorii de tehnologie cu cele mai recente inovatii tech. Bucharest Technology Week reprezinta unul dintre cele mai importante evenimente tech din Romania si reuneste iubitorii de tehnologie si cele mai inovatoare companii din industria tehnologica. Evenimentul sarbatoreste puterea si impactul tehnologiei, ceea ce il face locul perfect pentru ca echipa Bitcoin Romania sa prezinte clientilor sai aceleasi servicii de calitate cu care s-au obisnuit, dar si cel mai bine pregatita echipa de trading crypto din Romania.

Echipa Bitcoin Romania va fi prezenta pe intreaga desfasurare a evenimentului, iar vizitatorii vor avea oportunitatea de a cunoaste o parte din echipa de top a celui mai de succes start-up crypto din Romania. Astfel, cei interesati vor putea interactiona cu account managerii nostri, ii vor putea cunoaste personal si vor putea discuta concepte de baza din domeniul crypto, precum Blockchain, tehnologia din spatele Bitcoin, metode de tranzactionare si multe altele.

Scopul nostru principal in cadrul acestui eveniment este de a crea awareness, de a informa in primul rand utilizatorii de posibilitatile multiple pe care acestia le au de a tranzactiona crypto, modul in care o pot face si importanta securitatii in acest domeniu.

Dorim sa ne promovam serviciile multiple de tranzactionare, sa discutam despre planurile noastre de viitor si sa primim feedback de la traderi privind modul in care putem imbunatati domeniul crypto din Romania, pentru a crea un mediu cat mai flexibil si cat mai sigur.

Programul de desfasurare al evenimentului este:

  • Vineri, 18 mai: 12:00 – 20:00;
  • Sambata, 19 mai: 10:00 – 20:00;
  • Duminica, 20 mai: 10:00 – 18:00.

Compania se mandreste cu cei peste o suta de mii de clienti multumiti, din peste 120 de tari. La Bucharest Technology Week, clientii Bitcoin Romania si pasionatii de tehnologie de toate varstele, fie ca sunt studenti, profesionisti, antreprenori sau investitori crypto, vor avea ocazia sa cunoasca echipa din spatele companiei de succes. Avand angajati cu experienta semnificativa in finante, IT, tehnologia Blockchain si vanzari, Bitcoin Romania va asteapta cu entuziasm pentru a cunoaste traderii si account managerii din echipa in cadrul festivalului urban de tehnologie.

Gadgeturile, sistemele inteligente, cryptomonedele si tehnologia Blockchain au schimbat modul in care traim, iar impactul asupra tuturor aspectelor vietii va fi si mai mare in viitor. Pentru noi prezenta la acest eveniment ne aduce cea mai mare satisfactie profesionala, deoarece vine ca o confirmare a succesului. Pentru cei care se intreaba cum cryptomonedele si tehnologia Blockchain vor schimba viitorul, Bitcoin Romania pregateste o serie de activitati interactive si surprize.

Va asteptam in perioada 18-20 mai, in Piata George Enescu, la Bucharest Technology Week, pentru a afla cum puteti tranzactiona Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Ripple, Dash si alte 30 cryptomonede. Miile de entuziasti care dau curs invitatiei vor avea oportunitatea de a initia tranzactii prin intermediul platformei de tranzactionare si nu in ultimul rand vor cunoaste echipa de trading Bitcoin Romania!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *