Eminem mentioneaza Bitcoin in cel mai recent album al sau

4 septembrie 2018 bitcoin

Articol scris de Cristina Dinica

Cryptomonedele, in general, si Bitcoin, in special, au mai facut un pas in directia constientizarii din partea publicului larg. Rapperul american Eminem a lansat recent un nou album, iar una dintre piese mentioneaza tranzactionarea cryptomonedei-rege. Noul album “Kamikaze” este un alt semn ca Bitcoin patrunde in diferite straturi ale societatii, depasind statutul de subiect de nisa, din sfera financiara si fintech, pe care l-a avut in primii ani.

eminem

In mod evident, awareness-ul de care s-au bucurat cryptomonedele in ultimii ani se datoreaza in principal trendului ascendent din piata. Bull run-ul de anul trecut a condus la mentiuni in filme, televiziune si muzica. Mai mult decat atat, numeroase celebritati din intreaga lume, de la actori la cantareti, au sustinut, promovat si investit in diverse cryptomonede.

Avand milioane de fani in intreaga lume si la fel de multi followers pe diverse platforme de socializare, aceste celebritati au facut cunoscute cryptomonedele si in randul publicului larg. Ashton Kutcher, Akon, Katy Perry si Childish Gambino se numara printre vedetele care promoveaza cryptomonedele.

Cel mai recent, Eminem s-a alaturat celebritatilor atrase de Bitcoin, mentionand Bitcoin in cea de-a noua piesa a albumului, “Not Alike”, un featuring cu Royce Da 5’9′. Eminem si Royce Da 5’9′ au produs impreuna 66 de melodii care au ajuns in top Billboard Hot 100. “Amintiti-va ca toata lumea obisnuia sa muste dintr-o moneda de 5 centi, acum toata lumea se ocupa cu Bitcoin”, spune Royce Da 5’9′ in cea mai recenta piesa produsa impreuna.

Mentiunea pe albumul lui Eminem este semnificativa, deoarece reprezinta inca un punct de hotar in awareness-ul referitor la cryptomonede din partea publicului larg. Mai mult decat atat, versurile sugereaza ca nu este vorba despre o modalitate rapida de imbogatire. Astfel, tranzactionarea BTC este la ordinea zilei, o actiune pe care o face toata lumea, la fel de comuna precum testarea unei monede de nichel.

Sursa: https://cointelegraph.com/news/bitcoin-gets-a-mention-on-rapper-eminems-new-album-kamikaze

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *