Drumul spre pragul de 10.000$. Bitcoin a rupt bariera de 3.000$

7 august 2017 bitcoin, pretul bitcoin

Articol scris de Mirona Noru

Drumul spre pragul de 10.000 $ pare din ce in ce mai usor, dupa ce in acest weekend pretul Bitcoin si-a continuat miscarea ascendenta prin depasirea pragului de 3.000 de dolari. Acest lucru s-a intamplat la doar cateva zile dupa ce criptomoneda a fost supusa celebrului hard fork si Bitcoin Cash a aparut.

1500_Ly9jb2ludGVsZWdyYXBoLmNvbS9zdG9yYWdlL3VwbG9hZHMvdmlldy8yMDE0ZmM4YzQwMTZmYzdhYzJjNWQ1MDA2ZDg5MzVjNS5qcGc=

Simon Dixon, CEO in cadrul BnkToTheFuture.com, subliniaza faptul ca Bitcoin este singura criptomoneda din lume care nu este controlata de nimeni, este asigurata de cea mai mare retea de calculatoare din lume si are o politica monetara solida.

Dixon explica faptul ca Bitcoin s-a confruntat cu multe provocari, dintre care ultima a fost scalarea. El observa ca, deoarece nimeni nu controleaza Bitcoin, trei ani de dezbateri au fost necesari pentru a ajunge la actuala faza de scalare, data fiind cresterea puternica a cererii de-a lungul anilor. Acum insa, Bitcoin poate satisface cererea imensa pe care o primeste pe masura ce tot mai multe cazuri de utilizare apar, iar pe piata tradingul a crescut vertiginos.

De asemenea, Dixon remarca faptul ca Bitcoin va intalni cu siguranta mai multe provocari in drumul sau de dezvoltare, deoarece comunitatea lucreaza pentru a imbunatati in continuare scalabilitatea, pentru a rezolva mai multe probleme de confidentialitate si alte caracteristici pe care comunitatea le considera importante.

Impreuna cu marketingul gratuit si publicitatea pe care Bitcoin o primeste in mass-media (chiar daca publicitatea principala este negativa, ea contribuie in continuare la constientizarea fenomenului Bitcoin), este clar ca Bitcoin este standardul de aur in domeniul cripto si drumul spre pragul de 10.000 $ este din ce in usor de parcurs pentru utilizatorii monedei digitale.

bitcoin-2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *