De ce investitia in Bitcoin in 2017 a fost si va fi cea mai buna alegere

8 mai 2017 accepta bitcoin, bitcoin, bitcoin vs banks

Articol scris de Mirona Noru

Investita in moneda digitala Bitcoin este cea mai buna alegere si criptomoneda continua sa depaseasca in valoare toate monedele fiat din intreaga lume. Un amendament depus joi la Comisia americana a Valorilor Mobiliare (SEC) include o rectificare, deoarece agentia isi reconsidera decizia luata in data de 17 martie de a refuza accesul pe piata a Bitcoin ETF.

Prin depasirea cu aproape 50% a dolarului american, Bitcoin a inregistrat aceeasi performanta si in fata peso-ului mexican, a argintului, aurului si a rublei rusesti, pentru a deveni cea mai performanta moneda de pana acum in 2017 si investitia cea mai buna.

bitcoin-investment1

Investitia in monedele fiat, aur si argint vs investita in Bitcoin

Potrivit unui grafic furnizat de analistul de date Bitcoin SG Kinsmann, pretul Bitcoin a depasit alte valute si active din portofoliu, cum ar fi aurul si argintul, cu margini semnificativ mai mari, comparativ cu peso-ul mexican, a treia cea mai performanta valuta la nivel mondial si argintul, un activ important de pe piata financiara, care abia a atins o schimbare de 12% fata de dolarul american.

Investitia in Bitcoin este in crestere

Piata Bitcoin a suferit unele schimbari majore in ecosistemul de lucru de la inceputul acestui an. In primul rand, Filipine si Japonia au legalizat Bitcoin si afacerile cu Bitcoin in regiunile respective. Guvernul indian a anuntat probabilitatea de a crea un cadru de reglementare pentru Bitcoin, care urmeaza sa fie pus in aplicare pana la finalul lunii mai. Unii dintre cei mai mari gigantii de retail din Japonia, inclusiv Bic Camera, care detin o influenta masiva asupra pietei de tehnologie japoneza si a consumatorilor, au inceput sa accepte platile Bitcoin in locatiile lor.

bitcoin-investment

Principala forta motrica a pretului Bitcoin in 2017 este reprezentata de solutia gasita la problemele actuale de scalabilitate ale retelei Bitcoin. Daca acestea sunt abordate in acest an, cu solutii inovatoare, cum ar fi SegWit, Blocurile de extindere ale lui Andrew Lee sau alte solutii emergente, pretul Bitcoin va avea parte cel mai probabil o crestere exponentiala pe termen mediu si lung.

Pe 26 aprilie, Bitcoin a depasit oficial pragul de 1.300 de dolari, depasind pragul pragul maxim anterior, stabilit la nivelul marjei de 1.277 USD, iar astazi, 8 mai, la monetul redactarii articolului, pragul maxim este de 1610 $.

Cu toate acestea, majoritatea analistilor vad un nivel ridicat de instabilitate in actuala tendinta a preturilor Bitcoin, datorita problemelor bancare legate de schimburile Bitcoin, cum ar fi Bitfinex si OKCoin. Daca se rezolva conflictul dintre banci si schimburile Bitcoin, problema de scalabilitate Bitcoin este rezolvata, iar adoptarea in Japonia, India si Filipine continua in acelasi trend pozitiv, pretul Bitcoin va demonstra probabil o crestere exponentiala pe termen mediu si lung.

Beating-the-Dollar-Bitcoinist

sursa: https://cointelegraph.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *