Dan Morehead: Este momentul oportun pentru a cumpara Bitcoin!

20 aprilie 2018 bitcoin

Articol scris de Cristina Dinica

Dan Morehead, CEO al firmei de investitii din San Francisco, Pantera Capital, sustine ca trendul descendent al cryptomonedei rege a ajuns la final. Acesta considera ca piata crypto va urma un trend ascendent in perioada urmatoare si acum este un moment bun pentru a cumpara. Aceasta nu este prima declaratie pe care Morehead o face in legatura cu potentialul de crestere Bitcoin.

dan morehead

In luna februarie, CEO-ul Pantera Capital a declarat ca investitorii institutionali nu se implicasera la un nivel inalt pe piata crypto, ceea ce lasa loc pentru extindere. In cursul acestei saptamani Morehead a publicat o postare pe blogul conform careia Bitcoin va depasi valoarea all time-high in decursul urmatorului an. Dan Morehead a declarat ca BTC va ajunge la o valoare de peste 20.000 dolari in decursul anului, confirmand ca “rareori a avut o convingere atat de puternica cu privire la un anumit termen” pentru confirmarea predictiei.

La momentul publicarii articolului, cursul BTC este de 8.535 dolari, conform datelor Coinmarketcap. Morehead a explicat ca Bitcoin a crescut cu o rata de 165% pe an pe parcursul celor cinci ani de activitate a firmei sale. El a recunoscut ca i-a atras atentia scaderea semnificativa fata de all time-high-ul din luna decembrie a anului precedent.

Din punctul sau de vedere, acesta este un semn clar ca este momentul oportun de a investi. “Este cu 65% sub maximul sau, nu prea ai ocazia asta foarte des”, a spus Morehead. “Opinia mea profesionala este ca suntem la inceputul unei industrii ce va dura multe decenii. Daca poti cumpara cu 7.000 de dolari ceva care a ajuns la suma de 20.000 de dolari, este probabil un targ bun”, a spus Morehead.

 

Surse: https://cointelegraph.com/news/hedge-fund-pantera-ceo-says-btc-highly-likely-to-go-past-20k-high-within-a-year

http://bitcoinist.com/good-time-buy-bitcoin-says-pantera-capital-ceo/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *