Bitcoin Cash se apropie de valoarea de 1.000 dolari

19 aprilie 2018 bitcoin cash

Articol scris de Cristina Dinica

Asa cum este cazul tuturor cryptomonedelor in ultimele zile, trendul este momentan unul ascendent. Anumite cryptomonede inregistreaza cresteri mici sau medii. Bitcoin Cash se numara printre acestea, valoarea sa crescand semnificativ in ultimele 24 ore. Cursul Bitcoin Cash creste intr-un ritm constant, ceea ce inseamna ca ar putea ajunge la valoarea de 1.000 dolari mai repede decat preconizat.

bitcoin cash

De remarcat este si faptul ca BCH a primit acest impuls intr-un moment in care cresterea Bitcoin este de aproximativ 1.6%, in timp ce cresterea pentru Bitcoin Cash este acum de peste 7.7%, conform datelor Coinmarketcap. De la cresterea de saptamana trecuta, cursul BCH a cunoscut un trend ascendent constant in ultimele zile.

In ultimele 24 ore cresterea a fost semnificativa, BCH ajungand la o valoare aproximativa de 895 dolari, cu semne ca trendul ascendent se va mentine. Este dificil de prezis daca pretul BCH va depasi pragul de 1.000 dolari in cursul acestei saptamani, data fiind volatilitatea actuala a pietei. Pentru moment, insa, pretul Bitcoin Cash pare sa-si mentina constant trendul ascendent.

Brian Kelly, fondator si CEO al BKCM, o firma de investitii in domeniul crypto, a declarat ca altcoins vor creste in continuare. Acesta recomanda investitorilor sa cumpere Bitcoin Cash. Pentru a elimina potentialele probleme ale sistemului de tranzactionare Bitcoin au fost introduse pe piata hard fork-urile. Printre acestea se numara Bitcoin Gold, Bitcoin Atom, Bitcoin Private, insa fara indoiala primul si cel mai cautat este Bitcoin Cash.

Kelly considera ca volatilitatea sporita a BCH in ultima luna si cresterea capitalizarii de piata stau ca dovada a potentialului de crestere. “Bitcoin cash a fost ignorat, insa nu este mort inca. Acestea sunt primele lucruri la care se uita investitorii, dovada ca s-ar putea schimba ceva. Daca obtinem acea crestere brusca vom avea parte de miscari semnificative. As cumpara la momentul oportun”, a declarat Brian Kelly.

 

Surse: https://themerkle.com/bitcoin-cash-price-surpasses-825-due-to-surprising-bullish-momentum/

https://www.cnbc.com/2018/04/17/forget-bitcoin-now-is-the-time-to-buy-bitcoin-cash-crypto-trader.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Trade – Activarea Contului

Aparitii TV