Dan Bilzerian revine cu entuziasm pe piata crypto

24 aprilie 2018 bitcoin

Articol scris de Cristina Dinica

Dan Bilzerian, cunoscut in lumea mondena si a pokerului profesionist a sugerat ca va face o noua achizitie crypto printr-un tweet pe 22 aprilie. Acesta si-a anuntat fanii de pe Twitter ca “este timpul sa revenim la crypto”. Jucatorul de poker, supranumit si “cel mai popular de la Instagram”, are o valoare neta de peste 100 milioane de dolari, conform estimarilor. Dan Bilzerian are  aproximativ 22 de milioane de followers pe Instagram si aproape 1.5 milioane pe Twitter, toti fiind informati cu privire la achizitionarea de Bitcoin de catre acesta.

dan bilzerian bitcoin

Bilzerian este cunoscut pentru declaratiile referitoare la investitiile sale crypto. “Am cumparat o gramada de Bitcoin astazi. Este o nebunie sa vad cum creste, ma trec transpiratiile ca si cum as fi facut un pariu la Super Bowl sau ceva de genul asta”, declara Bilzerian intr-un clip postat pe Twitter in mai 2017. Bilzerian a anuntat anterior ca portofoliul sau crypto este unul diversificat: “Pentru toti cei care intreaba: am 50% Bitcoin, 25% Ethereum, 15% Monero si 10% Bitcoin Cash”.

Bilzerian face parte din randul celor care dau greutate teoriei conform careia cursul Bitcoin va mentine un trend ascendent. Diversi experti, analisti si investitori s-au alaturat asa-numitilor “tauri” care sustin cresterea semnificativa Bitcoin. La momentul publicarii articolului, valoarea Bitcoin a depasit 9.290 dolari, conform datelor Coinmarketcap.

Dan Morehead, CEO al firmei de investitii Pantera Capital a declarat ca piata crypto va urma un trend ascendent in perioada urmatoare si acum este un moment bun pentru a cumpara Bitcoin. Miliardarul Tim Draper, cunoscut pentru investitiile in Tesla si Skype, dar si pentru predictiile sale in ceea ce priveste evolutia Bitcoin, a declarat ca pretul BTC va ajunge la 250.000 de dolari pana in 2022. De asemenea, John McAfee este încrezator ca BTC va ajunge la 1.000.000 de dolari pana în 2020.

 

Sursa: http://bitcoinist.com/back-crypto-gambler-dan-bilzerian/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *