Tranzactioneaza Stellar Lumens usor si rapid pe platforma de trading

26 iulie 2018 tranzactionare

Articol scris de Cristina Dinica

Stellar a fost fondat la inceputul anului 2014 de Jed McCaleb, co-fondatorul Ripple, si Joyce Kim, fost avocat. Conform fondatorilor, Stellar este o platforma care leaga bancile, sistemele de plati si oamenii, mutand bani rapid, sigur si cu costuri minime. Mai precis, reteaua Stellar poate schimba valutele emise de guverne cu timpi rapizi de procesare, de la 2 pana la 5 secunde, folosind tehnologia Blockchain.

cumpara stellar lumens

Stellar a primit finantare de 3 milioane de dolari de la Stripe, compania tech creata de Patrick Collison, si proiectul s-a lansat in iulie 2014, ca o retea de plata descentralizata. La lansare s-au emis 100 miliarde de Stellar, dintre care 2 miliarde s-au indreptat catre Stripe, in schimbul investitiei initiale. Conform fondatorilor, alte 25 miliarde s-au trimis altor organizatii non-profit care au ca domeniu de activitate incluziunea financiara.

Pana in ianuarie 2015, Stellar avea aproximativ 3 milioane de conturi de utilizatori inregistrate pe platforma sa, iar capitalizarea de piata era de aproape 15 milioane de dolari. Cryptomoneda, cunoscuta initial sub numele de Stellar, a fost denumita mai tarziu Lumens sau XLM. Aceasta schimbare s-a produs odata cu lansarea retelei actualizate, pentru a face diferenta intre cryptomoneda si reteaua in sine.

Mai multe organizatii nonprofit si firme implementeaza Stellar ca infrastructura financiara, in special in tarile in curs de dezvoltare. La sfarsitul lui 2016 au fost anuntate mai multe parteneriate in Filipine, India si Africa. In octombrie 2017, Stellar a incheiat un parteneriat cu IBM si KlickEx pentru a facilita tranzactiile transfrontaliere in regiunea Pacificului de Sud.

Tranzactioneaza Stellar Lumens usor si rapid

Evolutia Stellar Lumens a fost liniara pana in luna mai 2017, cand a cunoscut un trend ascendent. All-time high-ul a fost atins in primele zile ale lui 2018, cand valoarea XLM a depasit 0.76 dolari. In aceeasi perioada a anului precedent, XLM valora 0.0024 dolari. Astfel, cei care au cumparat Stellar Lumens in valoare de 100 dolari la inceputul lui 2017, aveau in ianuarie 2018 peste 31.600 dolari.

Cumpara Stellar Lumens simplu, rapid si sigur pe platforma de trading Bitcoin Romania, cel mai mare exchange crypto din Romania. Pentru ca dorim sa beneficiezi de cel mai bun curs, politica noastra este sa facem oferte personalizate fiecarui client pentru achizitia de altcoins. Completeaza acum formularul si managerul tau de cont te va contacta in cel mai scurt timp pentru a-ti face cea mai buna oferta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Trade – Activarea Contului

Aparitii TV