Criptomonedele romanesti au potential?

5 iulie 2021 criptomoneda

Articol scris de Alexandra Popescu

criptomonede romanesti

Tranzactionarea de criptomonede in Romania este un fenomen care se intampla deja de ceva timp. Pe platformele online avem mii de clienti multumiti, cu care avem discutii si care ne prezinta tot felul de proiecte in care au incredere. Bitcoin Romania este pe piata de 7 ani, insa am evoluat mereu ascultand clientii si invatand de la ei, din feedback-urile oferite si prin cautarea solutiilor in care au incredere.

Cu toate ca in Romania se tranzactioneaza mult, criptomonedele romanesti sunt foarte putine, respectiv 2. O moneda virtuala romaneasca este Elrond sau Egold cu simbolul EGLD a fost dezvoltata de un sibian pe un blockchain propriu si care are in prezent o capitalizare de piata de aproximativ 3 miliarde de dolari. Moneda a cunoscut popularitatea la scurt timp de la lansare, avand in Aprilie un pret de 250 de dolari pe unitate. Avand in vedere ca toata piata este in scadere, si criptomoneda romaneasca este cumparata la pretul de 60 de dolari.

CEO Elrond, Beniamin Mincu, face o frumoasa comparatie intre tranzactionarea de criptomonede si evolutiile tehnologice istorice spunand ca orice trecere a fost urmata de imbunatatirea pentru categoria respectiva: „De la carti, am trecut la eBooks, de la posta la eMail, iar de la aur la eGold”.

Pentru ca suntem alaturi de proiectele romanesti si avem incredere in tinerii nostri, prin platforma noastra online trade.bitcoinromania.ro puteti cumpara Elrond cu cel mai bun comision si prin cei mai priceputi traderi din piata. Tot ce trebuie sa faceti este sa aveti un cont bancar si sa va creati contul pe platforma.

Un alt proiect romanesc este RONC. Moneda este un stablecoin, care are paritate 1:1 cu LEUL ROMANESC. Stablecoin-urile sunt folosite in momente cum sunt cele in care ne aflam acum, in care piata crypto este in scadere sau stagnare. O astfel de moneda este anexata la lumea reala, fiind o interfata digitala a banului national din tara sa, cum este USDT cu USD. La fel ca Bitcoin aceasta nu este controlata de nicio banca centrala, nu are un CEO, nu are guvern. Fiind legata de o valoarea reala a monedei nationale, ele isi au fluctuatiile din evolutia reala a pretului. Majoritatea stablecoin-urilor sunt legate de dolar, insa, dupa cum am mentionat deja avem si noi mandria noastra digitala.

Cum poti utiliza monedele de acest tip? Este simplu. Ca o portita intre clasic si digital. Bitcoin si alte criptomonede vin la pachet cu volatilitate, iar asta este ceea ce ii sperie pe multi posibili investitori. Sau, dupa cum am mentionat anterior, poate fi un refugiu de stagnare. O modalitate de trimitere a fondurilor dintr-o platforma in alta, o modalitate perfecta pentru a evita pierderile.

De asemenea, dupa cum observam deja acesta lupta interminabila cu bancile din Romania. Pentru a nu avea probleme, profitul il puteti depozita intr-un stablecoin pentru a fi sigur ca nu suferiti din cauza scaderilor din piata.

Prin Bitcoin Romania puteti cumpara RONC sau face schimburi prin toate platformele disponibile, inclusiv prin reteaua de ATM-uri Bitcoin. Pe platforma TRADE aveti posibilitatea de a face profit din stocarea banilor in RONC. Aveti trei optiuni de bonusare, una de 15%, una de 12% si una de 10%, in functie de perioada aferenta bonusarii in care tineti stocate fondurile in RONC. Puteti gasi mai multe detalii pe blog-ul nostru.

Pe platforma PRO puteti face schimburile crypto in RONC in sectiunea Market, daca nu aveti un cont bancar sau nu doriti sa trimiteti fondurile in banca si in acelasi timp sa fiti ferit de volatilitatea monedei cumparate.

In anumite locatii in care avem ATM, cum sunt Auchan-urile din Bucuresti si tara, dar nu numai, puteti sa cumparati sau sa vindeti si RONC. Toate locatiile sunt postate pe cryptoatm si pentru ca am inteles comoditatea transferului de acasa, puteti, doar prin aceste bancomate sa faceti vanzari direct din fotoliu, sa asteptati acasa confirmarile in blockchain si dupa sa va duceti la ATM doar pentru ridicarea in cash a banilor.

Cumpara si vinde Bitcoin simplu si rapid prin Bitcoin Romania prin platformele online de tranzactionare sau prin cea mai extinsa retea de ATM-uri crypto din tara. Fie ca alegi platforma online, fie ca vorbim despre bancomatul cel mai apropiat de tine, Bitcoin Romania iti aduce cele mai mici comisioane, cel mai bine securizat sistem si cea mai frumoasa experienta de tranzactionare. Afla totul despre criptomonede accesand blog-ul nostru ori de cate ori ai o nelamurire cu privire la ce se mai intampla in domeniu sau suna-ne la numerele de telefon disponibile pe platforme.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *