BTC usoara corectie la 5.921$ dupa noul record all time high

23 octombrie 2017 bitcoin, pretul bitcoin

Articol scris de Mirona Noru

Pretul Bitcoin sufera o corectie usoara, ajungand la 5.921 $, dupa noul record all time high din weekend, cand acesta a atins cel mai inalt prag de pana acum: 6.199 $.

Incepand cu data de 12 octombrie, pretul monedei digitale Bitcoin a crescut de la 4.800 dolari la 6.199 dolari, intr-un interval de 10 zile. Investitorii si-au exprimat ingrijorarea cu privire la o crestere atat de abrupta a valorii BTC fara corectii majore.

price2

In ultimele 24 de ore, pretul inregistreaza o usoara corectie, intrucat a scazut cu aproximativ 270 de dolari in acest interval orar. Totusi piata a inceput sa se redreseze si diferiti indicatori de impulsuri pe termen scurt, cum ar fi divergenta de convergenta medie mobila (MACD), demonstreaza ca un alt raliu al pretului Bitcoin este iminent.

Analistii au sugerat, de asemenea, posibilitatea ca pretul unui Bitcoin sa intre in zona de de 10.000 de dolari daca marcajul de 7.000 de dolari ar putea fi obtinut in urmatoarele cateva zile, luand in considerare raliul puternic al Bitcoin in ultima saptamana.

Spre deosebire de victoria privind lansarea Bitcoin Cash din august, Charlie Lee, creatorul Litecoin si fostul director executiv al Coinbase, a subliniat ca esecul platformelor de tranzactionare pe scara larga de a oferi suport imediat pentru Bitcoin Gold ar putea conduce la procese in instanta pe termen lung. Dar, schimburile au libertatea fie sa intarzie integrarea tranzactionarea BCG, fie pur și simplu sa nu implementeze Bitcoin Gold pe platformele lor de tranzactionare.

Astfel este posibil ca declinul comunitatii si industriei in sprijinul pentru SegWit2x si Bitcoin Gold sa duca la o crestere a cererii pentru Bitcoin, deoarece piata castiga incredere in performanta pe termen mediu a monedei Bitcoin.

bitcoin-6000

sursa: https://coinmarketcap.com/

One comment

  1. Mirel spune:

    Cred ca pe langa MACD pentru estimari trebuie luati in calcul si alti indicatori precum RSI sau Ichimoku Cloud. Oricum suntem la mila unor jucatori mari ca de exemplu Jamie Dimon.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *