Byzantium ajuta Ethereum sa recupereze pragul de 300 de dolari

24 octombrie 2017 ethereum

Articol scris de Mirona Noru

Pretul Ethereum se lupta sa recupereze pragul de peste 300 de dolari, in ciuda executarii cu succesa mult anticipatului hard-fork Byzantium. Criptomoneda s-a straduit sa se redreseze dincolo de marcajul de 300 de dolari.

price2

In luna septembrie, inainte de interdictia nationala a Chinei privind oferta initiala de monede (ICO) si tranzactionarea cu cripto, pretul Etherului s-a apropiat de pragul de 400 de dolari, pe masura ce interesul catre reteaua Ethereum a inceput sa creasca rapid in China, Japonia si Coreea de Sud.

De atunci, pretul ETH a scazut de la aproximativ 390 dolari la 280 dolari, deoarece piata cripto a suferit mai multe corectii majore in decursul saptamanii trecute. Pretul Ripple, Litecoin, Bitcoin Cash si Bitcoin au scazut de asemenea in ultimele zile, deoarece pretul monedei suverane a scazut de la 6.199 $ la 5.860 $.

Hard Fork-ul Byzantium si optimismul in jurul dezvoltarii Ethereum

Ca si in cazul raliurilor de pret anterioare si al cresterii acestora, executarea cu succes hard-fork-lui de la Byzantium era de asteptat sa aiba un impact pozitiv asupra tendintei de pret a ETH pe termen scurt si mediu.

Vitalik Buter, co-fondatorul companiei Ethereum, a subliniat in continuare ca fork-ul a fost un succes, iar reteaua Ethereum a fost stabila de la inceputul acestei luni.

De asemenea, analistii au asteptat ca pretul Etherului va creste, avand in vedere progresele realizate de Enterprise Ethereum Alliance (EEA). Unele dintre institutiile lider din industria financiara globala, cum ar fi Sberbank, cea mai mare banca de stat din Rusia, s-au alaturat EEA pentru a dezvolta aplicatii in jurul retelei Ethereum.

Saptamana trecuta, piata americana ce tranzactionare a Ethereum a preluat Coreea de Sud pentru a deveni cea mai mare piata de schimb Ethereum, cu 33% din cota de piata. Coreea de Sud a fost principala piata Ethereum pe parcursul anului 2017, inregistrand o cerere din ce în ce mai mare din partea comunitatilor financiare pentru Ethereum.

Dar, interesul fata de Ethereum a scazut în Coreea de Sud din cauza aparitiei altor cripto, cum ar fi Zcash si Qtum. Investitorii si comerciantii au inceput sa caute un portofoliu diversificat de active, in afara de Bitcoin si Ether, ca principale criptomonede.

Pe termen mediu, succesul hard fork-lui a Byzantium si adoptarea rapida a retelei Ethereum vor permite monedei digitale sa isi revina la pragul anterior din septembrie si sa recupereze in valoare.

sursa: https://blockchain-world.org/sberbank-joins-eth/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Trade – Activarea Contului

Aparitii TV