Compania chineza Canaan care mineaza Bitcoin vanduta cu 466 milioane$

10 iunie 2016 bitcoin, minerit

Articol scris de Mirona Noru

Cele mai multe start-up-uri sunt create ca o modalitate de a se asigura ca pot  fi achizitionate printr-o alta firma, intr-o etapa ulterioara. Canaan nu este o companie care nu ar suna cunoscuta pentru cei mai multi oameni, cu exceptia cazului in care au fost profund implicati in jocul minier Bitcoin.

Aceasta firma miniera de pionierat a fost achizitionata de un producator de electronice. Se pare ca aici cele 3 miliarde  CNY ale companiei au participat la proces, precum si stocul de actiuni.

china-bitcoin

Canaan a fost achizitionata inainte de primetime

Cele mai multe start-up sunt create ca o modalitate de a se asigura ca pot fi cumparate printr -o alta firma, intr-o etapa ulterioara. Nu se stie daca este adevarat sau nu, dar se speculeaza ca firma miniera de Bitcoin, Canaan, a avut planuri de -a lungul acestor linii, dar compania a fost achizitionata in final. Pentru a fi mai precisi, compania a fost cumparata de un producator de electronice din China.

Aceasta este o veste cu totul surprinzatoare, avand in vedere ca atmosfera a fost foarte linistita in jurul companiei Canaan pentru ceva timp. Compania a fost activa doar cativa ani si si-a făcut un nume prin linia Avalon a minerilor Bitcoin ASIC. Avalon6 a fost proiectul lor pilot, avand o putere miniera de 3.7TH / s.

B1

Lyt este compania care a achizitionat Canaan, dupa cum relateaza anumite surse. CEO-ul de Creatie Canaan N.G Zhang a confirmat achizitionarea pe site-ul oficial. In acelasi timp, ambele parti raman destul de tacute cu privire la detalii specifice cu privire la aceasta afacere. Cu toate acestea, surse din mass-media din China mentioneaza modul in care aceasta afacere este „una foarte mare.”

Anumite surse mentioneaza modul in care Lyt va plati doua miliarde de yeni in actiuni si 1,06 miliarde in Yuani chinezesti pentru a finaliza afacerea. Pentru a transpune aceste cifre in dolari americani, suma totala implicata in aceasta achizitie este in valoare de aproximativ $ 466 milioane. Nu sunt informatii privind furnizarea de date exacte, respectiv daca sunt sau nu aceste sume transferate dintr-o data sau repartizate pe mai mulți ani.

CEO-ul Canaan N.G Zhang a spus presei:

Aceasta afacere incheiata este un vot de incredere in cei trei ani de produse și servicii pe care compania le-a inventat și eliberat. Aceasta achizitie ne asigura resursele si autonomia necesare pentru a face produse chiar mai bune decat pana acum, precum si inovațiile pe care clienții noștri le așteapta. Expertiza Canaan ca o companie de design de circuit integrat (IC) este intarita. Acestea sunt vremuri mari pentru tehnologia blockchain si pentru inovatie la nivel mondial… Si nu am terminat ! Avem noi produse si inovatii care vin din urma, mai importante decat circuite integrate si care trec dincolo de blockchain.”

Bitcoin_China

Daca exista un lucru pe care aceasta achizitie il face clar, acesta este modul in care companiile chineze electronice par sa favorizeze Bitcoin si producatorii de hardware minier. Aceasta veste este, de asemenea, in contrast puternic cu Spondoolies-Tech , care se vede fortat sa inchida afacerea cu aproximativ o luna in urma. Principalul motiv pentru aceasta decizie a fost luata a reprezentat lipsa de fonduri, problema de care Canaan nu va suferi cat de curand.

sursa: https://www.newsbtc.com/

https://www.financemagnates.com/cryptocurrency/news/chinese-bitocin-mining-developer-canaan-acquired-for-%C2%A53-billion/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *