BitSpark Aduce Servicii de Remitente Bitcoin in Malaezia

13 iunie 2016 bitcoin, transfer bani

Articol scris de Mirona Noru

Malaezia pare sa se incalzeasca pentru conceptul de Bitcoin si FinTech. Gratie unui nou parteneriat intre Bitspark si Vitaxel Group, remitentele Bitcoin vor veni pe piata din Malaezia foarte curand. Are sens pentru ambele companii sa se aventureze pe piata din Malaezia, deoarece exista o multime de oportunitati de a explora piata emergenta.

Bitspark_twitter_bg_png_(2)

Cei mai multi oameni activi in lumea Bitcoin si criptomonede au auzit de numele Bitspark inainte. Compania isi face un nume in sectorul remitentelor, prin stimularea monedei Bitcoin si tehnologia blockchain. Mai mult, aceasta a fost in primul rand primul serviciu din lume de remitente cash-out-numerar.

Bitspark si Vitaxel Group isi unesc fortele

Parteneriatul cu Vitaxel Group este o piatra de hotar pentru Bitspark. Vitaxel Group este societatea-mama a primului MLM din Asia de Sud-Est, care s-a focusat pe calatorie, divertisment, sanatate si produse menite sa imbunatateasca stilul de viata. Toate ofertele lor sunt disponibile pe o platforma de comert electronic, precum si propriul sau mall.
In acelasi timp, Malaezia va fi doar prima tara vizata din cadrul acestui parteneriat, care urmareste sa abordeze toate pietele din Asia de Sud -Est in anii urmatori. O data cu cresterea utilizarii de mobile banking si utilizarea smartphone-urilor, costurile au fost reduse in comertul transfrontalier, care este bine pus in valoare.

ThinkstockPhotos-522850039

CEO-ul Bitspark, George Harrap, a declarat:

Suntem incantati astazi sa incepem colaborarea noastra cu o astfel de companie distinsa ca Vitaxel. Consideram fuziunea o potrivire naturala, datorita experientei lor in comertul electronic si platile spatiului si suntem siguri ca impreuna vom fi in masura sa oferim servicii de conducere pe piata pentru persoanele fizice si companiile din Malaezia.”

Platile de remitente in Malaezia reprezinta o oportunitate de afaceri mare. Peste $ 2 miliarde in fonduri este transferata catre Indonezia anual. Cu toate acestea, exista intotdeauna loc pentru o tehnologie mai eficienta, pentru a oferi cea mai buna varianta pentru consumatori. Aici intervine Vitaxel Group, deoarece colaborarea cu Bitspark va reprezenta schimbarea jocului.

Discutii suplimentare cu privire la acest parteneriat se vor desfasura in urmatoarele cateva saptamani, iar mai multe informatii vor fi puse la dispozitie in viitor. Aducerea beneficiul tehnologiei blockchain privind remitentele in Malaezia va fi o provocare, dar este, de asemenea, si o oportunitate excelenta pentru Bitcoin de a obtine o atentie pozitiva.

sursa: https://www.finextra.com/pressarticle/64815/vitaxel-group-and-bitspark-sign-mou-for-push-into-malaysia

http://www.newsbtc.com/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Trade – Activarea Contului

Aparitii TV