Fondatorul TRON confirma oficial colaborarea cu Baidu

19 octombrie 2018 tranzactionare, tron

Articol scris de Cristina Dinica

bitcoin romania

Vinerea trecuta, Justin Sun, fondatorul cryptomonedei Tron, a facut o declaratie care a declansat discutii si speculatii in intreaga comunitate crypto. CEO-ul Tron a sugerat pe Twitter ca un parteneriat secret se va concretiza in viitorul apropiat, desi fara alte detalii semnificative. “In cele din urma, un prim partener valorand zeci de miliarde de dolari, un gigant al industriei. Ghiciti numele”, a scris Sun. Desi alte informatii nu au fost facute publice, comunitatea crypto a ajuns rapid la concluzia ca partenerul este cel mai probabil Baidu.

Acum, un tweet oficial al Fundatiei TRON confirma o serie de rapoarte neoficiale care au circulat inca de saptamana trecuta. Fundatia TRON (TRX) si Baidu, una dintre cele mai mari companii de internet si AI (Artificial Intelligence) din lume, vor incepe o colaborare in domeniul cloud computing si Blockchain. Baidu a fost infiintata in 2000 de catre Robin Li si Eric Xu si este in prezent compania clasata pe locul al patrulea in clasamentul Alexa Internet.

Baidu Cloud si TRON au incheiat un acord de cooperare in ceea ce priveste dezvoltarea de servicii cloud computing. Ambele companii vor lucra pentru a maximiza intercompatibilitatea si pentru a “a construi si opera produse Blockchain” bazate pe Cloud. Fundatia Tron a prezentat colaborarea ca pe o incercare de a face “solutiile de tip Blockchain […] mai accesibile utilizatorilor si intreprinderilor mici, deopotriva, obiectivul final fiind adoptarea in masa a Blockchain”. Acesta este unul dintre cei mai mari pasi pe care Tron ii face in ceea ce priveste adoptarea in masa a Blockchain.

Baidu intentioneaza, de asemenea, sa lanseze “Super Planul de Parteneriat pentru Comercializarea Blockchain v1.0”. Acest proiect se axeaza pe explorarea tehnologica si distribuirea de venituri cu “super parteneri comerciali” si se bazeaza pe infrastructura Super Chain. Baidu a introdus pentru prima data ideea de a comercializa platforma cloud Blockchain-as-a-Service (BaaS) intr-un whitepaper axat pe dezvoltarea retelei sale Super Chain, publicat in septembrie.

 

Sursa: https://cointelegraph.com/news/confirmed-baidu-and-tron-to-cooperate-on-cloud-computing-resources

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *