Co-fondatorul Cardano prevede un viitor luminos pentru piata crypto

25 iunie 2018 altcoins, bitcoin

Articol scris de Cristina Dinica

Charles Hoskinson, co-fondatorul Ethereum (ETH) si Cardano (ADA), a facut o declaratie indrazneata cu privire la perspectivele pozitive ale viitorului pietei crypto. In ciuda scaderii recente a pietei, interesul pentru cyptomonede, in special, si pentru integrarea Blockchain in diverse sectoare de activitate, in general, continua sa creasca in intreaga lume.

Cardano

Fondatorul Cardano a impartasit pe contul sau de Twitter optimismul pentru viitorul cryptomonedelor, in ciuda indoielilor din mass-media. Odata cu cresterea nivelului de reglementare si a interesului investitorilor institutionali, Hoskinson considera ca se asteapta o evolutie iminenta, mergand pana acolo incat sa declare ca viitorul este unul luminos.

Ceea ce adesea pierd din vedere ‘placile stricate’ din media este ca dupa noul val de reglementari, Wall Street va aparea la petrecere, cu capitalul sau. Asta inseamna zeci de trilioane de dolari care intra pe piata in cele din urma. Viitorul este luminos”, a postat Hoskinson. Mai mult decat atat, acesta a raspuns unui utilizator care l-a intrebat ce anume construieste comunitatea crypto, spunand ca se construieste “o lume cu totul noua”.

Intersectarea pietei crypto cu Wall Street este asteptatata cu entuziasm de investitorii care vad potentialul acestei miscari. Previziunea lui Hoskinson pare sa se alinieze cu cresterea gradului de adoptare a cryptomonedelor de catre marile firme financiare, cum ar fi Goldman Sachs. Valoarea de trilioane de dolari a fost estimata in prealabil si de catre Dan Morehead, directorul executiv al firmei de investitii Pantera Capital din San Francisco.

In luna aprilie, Morehead declara ca o piata crypto de 40 de trilioane de dolari este posibila, partial si datorita interesului crescand al Wall Street pentru cryptomonede. Mai mult decat atat, acesta declara ca trendul descendent de la momentul respectiv reprezenta un moment oportun pentru a cumpara Bitcoin, valoarea BTC ajungand la 20.000 dolari pana la sfarsitul lui 2018.

La momentul publicarii articolului, atat Cardano, cat si Ethereum au un trend ascendent. Valoarea ADA este aproximativ 0.132 dolari, in timp ce ETH se apropie de valoarea de 458 dolari, conform Coinmarketcap. Cursul cryptomonedei-rege BTC este 6127 dolari.

 

Sursa: https://cointelegraph.com/news/cardano-co-founder-wall-street-will-bring-tens-of-trillions-of-dollars-to-crypto

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *