Co-fondatorul Reddit – entuziasmat fata de viitorul Bitcoin

30 august 2018 bitcoin, Dash

Articol scris de Andreea Mihalcea

Alexis Ohanian, co-fondatorul Reddit si investitor in cryptomonede, si-a expus opinia cu privire la viitorul Bitcoin, sustinand entuziast faptul ca moneda digitala ar putea reprezenta o importanta sursa de putere pentru investitori. Avand in vedere ca acestia intampina probleme in tarile in care monedele fiat sunt instabile si sunt in cadere din punct de vedere financiar, investitiile crypto ar putea insemna o noua cale spre success datorita varietatii de avantaje pe care le ofera.

co-fondatorul reddit

Intr-un interviu  acordat companiei Yahoo Finance, Ohanian a declarat ca, in ciuda volatititatii Bitcoin, este in totalitate optimist in ceea ce priveste viitorul succes al acestuia. Mai mult decat atat, el a spus ca Bitcoin ar putea fi utilizat ca un “magazin de valori”, in special de catre tarile ale caror monede fiat sunt devalorizate.

Ca un magazin de valori, Bitcoin va avea o adevarata putere asupra economiei mai ales in tari precun Turcia, care se afla intr-o criza economica semnificativa iar oamenii incep sa isi piarda din ce in ce mai mult increderea in lira turceasca. Aici vom vedea cu adevarat cum Bitcoin va castiga teren in fata monedelor fiat pentru ca, desi relativ instabil, este mult mai constant decat moneda lor proprie.”

O alta tara care a folosit cryptomonedele pentru a-si sustine economia falimentara este Venezuela, unde Dash joaca din ce in ce mai mult un rol de substitutie al monedelor fiat. Scaderea valorii lirei a determinat, de asemenea, o cerere ridicata de tranzactionare al BTC.

Antreprenorul american isi mentine pozitia in favoarea cryptomonedelor si spune ca este tot mai increzator deoarece aceasta industrie a ajuns atat de departe, fiind totusi in primele etape ale dezvoltarii sale. Desi va fi nevoie de timp pentru cresterea si monopolizarea crypto, el vede in tranzactiile cu monede digitale sursa principala de evolutie a ecosistemului.

Co-fondatorul Reddit a adaugat: “Indiferent de ce se intampla cu piata crypto, vedem tot mai multi oameni care isi creeaza conturi si care se arata tot mai interesati de aceasta industrie.”

 

Sursa: https://bitcoinmagazine.com/articles/reddit-co-founder-bullish-despite-bitcoin-volatility/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *