In ciuda interdictiei Chinei, oamenii sunt inca sunt interesati de ICO

20 septembrie 2017 bitcoin, tranzactionare

Articol scris de Mirona Noru

In ciuda interdictiei impusa de China privind activitatea exchange-urilor cripto, oamenii sunt inca interesati de ICO. Costurile minime de lansare si capacitatea de a solicita cu usurinta strangerea de fonduri din aproape orice colt din lume au fost identificate ca fiind principalele motive pentru care intreprinderile de prima importanta folosesc modelul initial de oferire a monedelor (ICO) ca metoda de strangere de fonduri.

Fie ca reprezinta o organizatie cu idei revolutionare, fie un grup de absolventi de colegiu cu o idee inovatoare si un capital de pornire mic, ICO ofera un nivel avantajos de inceput utilizatorilor.

ChinaICOs

Introducerea interdictiei Chinei, un pas inainte pentru ICO

Presedinte si gazda in cadrul Blockchain TV, Jason Cassidy, explica faptul ca proiectele promitatoare iau ruta ICO in detrimentul traseului traditional de capital de risc, din cauza barierelor reduse la intrare.

Cassidy remarca faptul ca regulile de angajare pentru ICO sunt deseori stabilite de echipa proiectului, oferindu-le un control mult mai mare. Acesta este opus spatiului de capital de risc, unde investitorul dicteaza, de obicei, fluxul de negocieri.

El elaboreaza, spunand ca un alt factor important in boom-ul ICO este costul relativ scazut pentru a lansa o strangere de fonduri. ICO-urile genereaza, de asemenea, capitaluri mult mai repede decat rutele traditionale de finantare, facandu-se clar de ce proiecte prefera adesea ofertele initiale de monede.

Efectul China este bun pentru industrie

Potrivit lui Coe, partener in cadrul CryptoCrest, guvernul chinez si efectele interdictiei nu au fost atat de devastatoare pe cat se anticipase, permitand acestor ICO sa isi ramburseze clientii si sa plece. El observa ca impactul din China poate fi perceput ca un obstacol, dar avand in vedere ca exista posibilitatea existentei a unor ICO mai suspecte, care dauneaza intereselor consumatorilor si reputatia criptomonedelor in ansamblu, este bine sa se curete spatiul. Coe elaboreaza:

Ma astept sa se propuna un fel de cadru de inregistrare pentru viitoarele oferte de tip ICO. In acest fel, cel putin o parte responsabila este cunoscuta autoritatilor de reglementare. Oamenii doresc sa participe la ICO, pot sa faca acest lucru, doar ca vor trebui sa fie mai circumspecti in privinta asta, folosind doar cripto.

725_Ly9jb2ludGVsZWdyYXBoLmNvbS9zdG9yYWdlL3VwbG9hZHMvdmlldy9iZWYwMDgwMTg3YzkwNWQ2YzNhZDViZjFhODZmMzg5OS5qcGc=

sursa: https://cointelegraph.com/news/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *