Care va fi valoarea Bitcoin Cash dupa lansarea oficiala?

1 august 2017 bitcoin, tranzactionare

Articol scris de Mirona Noru

Valoarea Bitcoin Cash este subiectul zilei pentru toti utilizatorii Bitcoin, dupa ce echipa Bitcoin  este in cele din urma divizata, deoarece noul Bitcoin Cash (BCH) este deja programat pentru lansare astazi, pe data de 1 august 2017. Valoarea noii criptomonede, totusi, nu este inca anuntata oficial de catre conducerea acesteia.

split etc etc

Multi jucatori in valuta digitala si entuziasti Bitcoin au crezut ca noul token BCH va fi distribuit ca „bani gratis” cand a fost introdus „hard fork”. Acest lucru nu va avea loc, desi noile token-uri vor fi emise consumatorilor fara costuri suplimentare. Alti jucatori din industrie, intre timp, considera ca Bitcoin Cash ar putea reduce oarecum valoarea actuala a Bitcoin. Ei cred ca acest caz cu Bitcoin va fi similar cu cazul Ethereum si Ethereum Classic.

 Bitcoin Cash: valoare posibila

In cadrul divizarii propuse, fiecare detinator de Bitcoin are dreptul la o cota de token-uri Bitcoin Cash la un raport de 1: 1. De exemplu, daca un utilizator Bitcoin are 100 Bitcoins in wallet-ul sau, atunci el va primi 100 de jetoane Bitcoin Cash. Token-urile BCH pot fi tranzactionate fie contra monedelor Bitcoin, fie a valutelor clasice fiat,cum este dolarul, in cadrul unui cripto exchanges.

Cu toate acestea, valoarea jetoanelor BCH ar putea fi efectiv dedusa din valoarea curenta a Bitcoin in timpul tranzactiei. Pentru a explica in mod eficient acest scenariu,luam urmatoarea situatie: in cazul in care valoarea Bitcoin este de 2.800 $, iar Bitcoin Cash are valoarea de 400 $, atunci cand splitul este facut oficial, valoarea Bitcoin Cash poate fi dedusa din pretul Bitcoin.

Cu toate acestea, este putin probabil ca pretul unui Bitcoin sa scada pana la 2.400 de dolari in acea zi. Mai mult, limita de piata a retelei Bitcoin va fi distribuita pe cele doua blockchain in timpul divizarii, deoarece acestea vor fi deja considerate ca forks concurente la momentul respectiv. Este, de asemenea, de asteptat ca preturile reale ale celor doua monede virtuale sa fie foarte instabile in primele zile dupa divizarea oficiala.

725_Ly9jb2ludGVsZWdyYXBoLmNvbS9zdG9yYWdlL3VwbG9hZHMvdmlldy83ODZjZjc0MzA3NGQwNzlmMTUxMjFjNTRlODQyMzQzZC5qcGc=

sursa: https://cointelegraph.com/news/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *