Pretul Ethereum se va dubla pana la sfarsitul anului

2 august 2017 bitcoin, ethereum, pretul bitcoin

Articol scris de Mirona Noru

Pretul Ethereum se va dubla pana la sfarsitul anului, spune analistul financiar care a prognozat ca Bitcoin va atinge pragul de 5.000 de dolari pana in 2018.

Ronnie Moas a preconizat anterior ca moneda digitala Bitcoin va ajunge la un pret de 5.000 de dolari pe token in 2018 si 50.000 de dolari in 10 ani. In cel mai recent interviu acordat CNBC, el a sustinut de asemenea ca pretul „monedei rivale” Ethereum este, de asemenea, susceptibil sa creasca, chiar sa se dubleze si va ajunge la 400 de dolari pe parcursul anului.

In raportul sau publicat la sfarsitul lunii iulie 2017, Moas a sustinut ca monedele digitale isi vor sustine performanta solida si vor „fura” de pe piata popularitatea ale altor active, cum ar fi actiunile, obligatiunile, monedele fiat si alte metale pretioase.

Cred ca investitorii ar trebui sa investeasca in cripto si sa nu se atinga de depozitul facut cativa ani. Daca pierdeti cativa dolari, cel putin ati incercat„, a spus el.

In viata, ratezi orice sansa de care nu profiti. Probabil va fi mai suparator sa urmariti pretul de pe margine si sa vedeti cum urca inca 1000 de procente„.

Pe langa cele doua valute virtuale, Moas prognozeaza, de asemenea, ca pretul monedei digitale Litecoin va creste de doua ori la 80 de dolari pe moneda.

Criptomonedele principale in ceea ce priveste capitalizarea pietei

In raportul sau, Moas a emis o lista a monedelor digitale si a limitelor de piata ale acestora. Pe baza listei, primele 20 de monede includ Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin si NEM.

In opinia mea, in 10-15 ani de acum, graficele pentru cateva dintre primele 20 de nume vor arata ca si marile nume de astazi: Amazon, Apple, Tesla, Netflix, Google si Facebook. Numai ca vor fi inlocuite cu Bitcoin si Ethereum si alte valute digitale.

Alte evolutii ale pietei cripto

Pe baza tranzactionarii pe piata la sfarsitul lunii iulie, pretul Bitcoin se situeaza aproape la nivelul de 2.800 USD si este probabil sa depasească 3.000 $. De asemenea, Comisia americană pentru valori mobiliare si burse (SEC) a publicat raportul si buletinul investitorilor privind asa-numitele oferte initiale de monede (ICO) sau vanzarile de monede virtuale noi. Acest aspect este unul pozitiv pentru criptomonede, privind perceptia guvernamentala asupra lor si legalizarea acestora pe termen lung.

725_Ly9jb2ludGVsZWdyYXBoLmNvbS9zdG9yYWdlL3VwbG9hZHMvdmlldy83ZDRkNzcyNzk0N2MwNWViMmExMDRiYTYyYjNkMzdiNi5qcGc=

sursa: https://www.cnbc.com/2017/07/31/bitcoin-to-surge-nearly-80-percent-to-5000-standpoints-moas-predicts.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *