BTR Vault – tranzactionezi usor BTC si ETH fara griji!

20 iunie 2017 bitcoin, securitate

Articol scris de Mirona Noru

BTR Vault – Noul serviciu inovator si 100% sigur implementat de Bitcoin Romania

btr vault

Stimate trader,

Niciodată n-a fost mai ușor sa tranzacționezi Bitcoin și Ether fără griji !

Dat fiind faptul că este important pentru noi să le aducem satisfacție clienților noștri, ne-am decis să îmbunătățim condițiile de tranzacționare a cryptomonedelor începând cu data de 12 iunie 2017 prin a introduce un nou produs adresat tuturor traderilor, și anume : BTR Vault, acum disponibil tuturor traderilor.

Ce este BTR Vault

BTR Vault este exact ceea ce pare: un seif pe care Bitcoin Romania il pune la dispoziția tuturor traderilor de cryptomonede. Utilizand acest nou instrument, nu mai trebuie să-ți faci griji pentru integritatea, securitatea si stocarea cryptomonedelor cumpărate, Bitcoin Romania ocupandu-se integral de tot pentru tine.
Mai mult decat atat, Bitcoin Romania iți garantează cryptomonedele, deci riscul de a pierde cryptomonedele scade la 0.

Avantaje și beneficii BTR Vault

Nu mai porți grija wallet-ului – De acum poti cumpara Bitcoin sau Ether fără sa deții un portofel electronic, utilizand direct BTR Vault pentru stocare.

Cryptomonedele tale sunt in siguranțăBitcoin Romania plasează cryptomonedele cumparate de tine in sistem cold-storage intr-o casă de valori la bancă; frauda, furtul sau instrăinatul devenind imposibile.

Garanția integrității cryptomonedelorBitcoin Romania iți garantează integritatea valorii cryptomonedelor achiziționate prin BTR Vault, acționand ca un asigurator suplimentar pentru ca tu să nu mai ai grija siguranței investiției/tranzacției.

Flexibilitate – Tu decizi cand vrei să retragi și ce sumă din BTR Vault fie spre o adresă Crypto, fie in RON.

Costuri avantajoaseBitcoin Romania iți facilitează toate avantajele enumerate mai sus contra unui comision de administrare de 1% și respectiv 2%. 1% pentru retragerile in RON si 2% pentru retragerile către portofele crypto.

Te așteptăm și pe tine să incerci BTR Vault !

Bitcoin Romania face toate eforturile pentru a pune clienții în centrul activității sale. În consecință, dacă ai întrebări sau dacă ai nevoie de mai multe informații, te rugăm să nu eziți să ne trimiți un email, să ne suni sau să ne vizitezi direct la agențiile noastre din București sau Cluj-Napoca. Contacteaza-ne!

Cu stimă,

Echipa Bitcoin Romania

 

©2017 BitcoinRomania | Declinarea Responsabilității: Acest mesaj este strict cu caracter informativ, nu este o recomandare sau sfat de tranzacționare pentru nici un instrument financiar și nu reprezintă sub nici o formă termenii și condiții oficiale sau angajamente în relația cu BTR Exchange SRL. Nu există și nu este oferită nicio garanție că informațiile prezentate sunt complete sau exacte. Orice opinie exprimată este strict părerea subiectivă a persoanei care a emis acea opinie și nu reprezintă punctul de vedere oficial al BitcoinRomania, BTR Exchange SRL. BTR Exchange nu oferă nicio garanție că informațiile oferite sunt complete, corecte și precise, existând posibilitatea unei erori tehnice sau umane. Informația conținută în acest e-mail ar putea fi confidențială, secretă sau personală. În cazul în care ați primit din greșeală acest e-mail trebuie să-l ștergeți, să notificați imediat expeditorul și nu aveți voie să publicați, să distribuiți, să copiați sau să depozitați informația existentă. Exceptând cazul în care este menționati expres, orice informație legată de prețuri sau cotații de tranzacționare ori instrumente financiare este strict informativă, ar putea să nu mai fie de actualitate și nu este o ofertă de vânzare, cumpărare sau cotare la un preț specificat.

2 comments

  1. Dan spune:

    Buna…
    Locuiesc momentan in Anglia si sunt curios daca pot folosi debit card din Anglia pentru a cumpara Bitcoin sau Ethereum prin BTR VAULT?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *