Bitcoin intra in Top 5 Cautari Google, Ethereum se pozitioneaza pe 18

26 mai 2017 bitcoin

Articol scris de Mirona Noru

Bitcoin a intrat in topul cautarilor pe Google in decursul acestei saptamani, conform datelor din Google Trends, dupa ce moneda digitala a devenit tot mai populara in mediul online. Rezultatele din Statele Unite ale Americii indica faptul ca „Bitcoin” a avut peste 200.000 de cautari, devenind al cincilea cel mai popular cuvant in cadrul modului de cautare Google. Ethereum a intrat de asemenea in primele 20 de rezultate, pozitionandu-se pe locul 18.

poza 1

Evenimentul marcheaza continuarea expunerii de masa pentru criptomonede. In timp ce Bitcoin a intrat in prim-plan in timpul recentului ciber-atac WannaCry, interesul pentru crypto pare sa fi ramas la fel de intens pe masura ce acea poveste a disparut din titlurile de pe prima pagina.

Prima zi a saptamanii acesteia este una „sacra” in cercurile Bitcoin pentru alt motiv, 22 mai fiind Bitcoin Pizza Day. Aceasta zi reprezinta un capitol din istoria monedei virtuale, care castiga, de asemenea, notorietate de masa si un foarte mare interes din partea media.

CNBC noteaza, de exemplu, ca echivalentul a 100 de dolari, cumparati in anul 2010 ar valora in prezent 75 de milioane de dolari. Asa-zisa „Bitcoin pizza” costa mai mult in acest an decat in oricare altul, acum valorand aproximativ 22 de milioane de dolari.

Intr-adevar, intrarea lui Ethereum in Top 20 al Google este la fel de remarcabila. Dupa ce a ramas necunoscut de facto pana la lansarea Aliantei Enterprise Ethereum la inceputul acestui an, mass-media curenta descrie ETH ca fiind „noul Bitcoin” si „rivalul sau major„. Ethereum a explodat in valoare de cateva ori din luna februarie, atingand aproape 200 de dolari pe token weekend-ul trecut. In februarie, valoarea sa a fost in medie de doar 14 dolari.

poza 2

sursa: http://www.cnbc.com/2017/05/22/bitcoin-price-hits-fresh-record-high-above-2100.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Trade – Activarea Contului

Aparitii TV