Bitcoin Cash reuseste sa scape din capcana bearish

23 ianuarie 2019 bitcoin cash

Articol scris de Mirona Noru

Bitcoin Cash reuseste sa scape din capcana bearish, pe masura ce pretul creste cu mai mult de 7% in ultimele ore. La momentul redactarii articolului, cryptomoneda aflata pe locul 4 conform capitalizarii pietei se tranzactiona la aproximativ 130$.

Pe masura ce piata cripto intra in ultima saptamana a lunii ianuarie, trendul a cunoscut si o schimbare, deoarece unele monede sunt marcate cu verde, in timp ce altele sunt inca „insangerate”. Trebuie totusi sa vedem partea plina a paharului si sa remarcam ca spre deosebire de ziua de luni, cand intreaga piata era marcata de culoarea rosie, lucrurile s-au schimbat intr-o directie pozitiva. Miscarea sporadica a fost in desfasurare de ceva timp, iar criptomonede precum Bitcoin, XRP si Bitcoin Cash [BCH], au suferit aceeasi soarta, pana astazi. Pe 23 ianuarie, Bitcoin Cash a vazut o „renastere” si reuseste sa iasa din capcana bearish in care se aflase pana acum. La momentul redactarii articolului, BCH a crescut cu 6,14% de la inceperea sesiunii de tranzactionare, cu un plafon total de piata de 2,295 miliarde de dolari, BCH avand un volum de piata in ultimele 24 de ore de 276,262 milioane de dolari.

Diagrama a aratat ca, in ultimele 24 de ore, Bitcoin Cash reuseste sa urce de la o valoare de 119,94 dolari, pentru a ajunge la un maxim de 130,42 dolari, inainte de a se stabiliza la pretul sau actual.

Dupa o deplasare la 3.540 $, Bitcoin si-a recapatat si el puterea si a impins spre un nivel de rezistenta de 3.600 $. Miscarea reflecta doar un castig de 1% pe parcursul zilei, iar BTC a ramas la acest prag pentru moment. O alta criptomoneda care a surprins intr-un mod pozitiv astazi utilizatorii este Ethereum, care reuseste si el o crestere de 1,5%, dar nu reuseste sa rupa pragul de 120 USD.

Bitcoin Cash a fost mereu o moneda controversata, inca de la aparitia sa, in special datorita actualizarilor si comentariilor de la suporterii sai. Roger Ver, directorul executiv al Bitcoin.com si unul dintre cei mai vocali sustinatori ai criptomonedei, a anuntat recent ca portofelul Bitcoin.com va primi curand o actualizare.

In ciuda trendurilor pozitive de astazi, castigurile sunt minime, iar cele mai multe criptomonede sunt in continuare extrem de slabe ca si performanta, daca facem comparatia cu valorile inregistrare acum un an. Ultimele sapte zile au fost lipsite de miscari remarcabile. in afara de sambata, cand un pump de 5 miliarde dolari a fost inregistrat, care in mod previzibil a devenit dump duminica seara. Luna ianuarie per total nu este una tocmai buna, intrucat piata crypto a pierdut peste 10% si nu pare sa isi revina prea curand. Speram totusi ca trendul ascendent sa se mentina si sa dureze.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *