Bitcoin ca un conducător loial

5 august 2014 bitcoin

Articol scris de David Mitran

De vreme ce Bitcoin este la nivel global și infrastructura digitală descentralizată nu este legată de ţară – monede specifice, agențiile de turism ar putea experimenta cu Bitcoin pe fronturi multiple. Agențiile de turism şi de vacanţe ar putea folosi Bitcoin pentru a suplimenta sistemele tradiţionale de plată, ceea ce face mai uşor pentru turistii din afara țării să facă rezervări. Companiile aeriene ar putea accepta moneda digitală pentru un zbor intern în Statele Unite (sau un spaţiu redus). Ei ar putea integra codurile de bază QR din conturile Bitcoin în aplicații pentru telefonul mobil, experimente cu plăţi în timpul zborului, saloane medicale sau vânzarea afișelor publicitare sau a punctelor de loialitate.

Bitcoin ar putea fi oferit ca un accesoriu la programele de fidelizare tradiţionale, cum ar fi milele sau puncte de recompense/loialitate. Statiuni de top ar putea experimenta cu Bitcoin ca parte a sistemelor lor de plată, pentru servicii în cameră, excursii sau în legătură cu dispozitive mobile şi atracţii speciale. Pentru companiile care doresc să atragă consumatori de tehnologie savvy, a fi un Bitcoin prietenos ar putea spori numere de loialitate.

Câteva companii mari în acest sector au dezvăluit planurile Bitcoin în mod public, deci, cei care inovează din timp, vor atrage probabil mass-media tradiţională şi buzz-ul social. Industria turismului este gata să se confrunte cu un atac violent de tehnologie uşor de purtat, care ajută utilizatorii să înţeleagă mai bine locul şi contextul, datele personale sau telemetrice asociate cu turismul. Asta înseamnă că toți călătorii vor fi mai mult încântați de tehnologie să prezinte oportunităţi pentru companii să utilizeze Bitcoin pentru a oferi produse reale sau virtuale, instrumente şi servicii asociate cu experienţele de călătorie.

018-Bitcoin

Blackjack, rouleta și Bitcoin

Bitcoin ca ideal chip pentru cazinou? Posibil. Acesta oferă un nivel ridicat de confidenţialitate utilizatorilor, acces imediat la fonduri şi invers — pentru beneficiul cazinoului şi al jucătorului. Începuturile online ale cazinourilor deja îmbrăţişează Bitcoin, în primul rând pentru uşurinţa de a traversa frontierele naţionale, lipsa mai multor conversii valutare si lipsa restrictiilor pe care băncile sau cardurile de credit o pot plasa în contul utilizatorilor pentru jocurile online de noroc.

Mai mult decât atât, cazinourile online Bitcoin de obicei nu folosesc procesoare din terţe părţi să se ocupe de tranzacţii, prin urmare, ele sunt într-o zonă gri cu privire la probleme juridice. Pentru acum. Cu o piaţă estimată a fi în valoare de 4-6 miliarde de dolari, cazinourile online au consumatori doritori. 13 Bitcoin- legat de inovarea până în present, s-a concentrat pe Bitcoin-doar jocuri şi companii, precum SatoshiDice, denumită după creatorul misterios Bitcoin, şi bitZino, care a raportat câştiguri de 10,137 BTC la sfârşitul anului 2012. În 2012, jucătorii bitZino făcut pariuri de 3,2 milioane.14 A Bitcoin este singurul site de poker, Seals With Clubs permite jucătorilor să rămână complet anonim. Intrările veniturilor şi retragerile sunt completate cu Bitcoin. Jucătorii trebuie să nu împărtășească informaţiile despre contul bancar și nici măcar o adresa de e-mail.

Având în vedere activitatea de achiziţie şi a cererii de jocuri de noroc online, se aşteaptă mai multe începuturi bazate pe Bitcoin. Companiile mari de jocuri mai mari ar putea considera Bitcoin şi jocurile sociale ca o parte a unei strategii unificate pentru a atrage mai mulți tineri. Cu legea aprobată pentru jocurile de noroc online în Nevada şi New Jersey, Bitcoin este probabil să includă în efortul educaţiei și ceea ce privește cazinourile. 15 Bitcoin- programele de bază s-ar putea dovedi, de asemenea, atractive pentru cazinouri „balene,” și pentru clienții ce cheltuiesc mult și ai căror bani pot ajunge din alte ţări.

BitZino, doar o companie de jocuri e noroc, oferă blackjack, ruletă și poker video.În timul primul său an, au fost plasate 3.2 milioane pariuri, având un total mai mare de 664,000+ BTC.

Seals with Clubs, singurul site de poker Bitcoin, a plătit 110.000 BTC peste tranzacţiile de aproape 8.000 de la deschidere.

SatoshiDice, denumită după creatorul Bitcoin, a fost vândut în 2013 pentru 11,5 milioane dolari.

Virgin Galactic – o să accepte Bitcoin pentru zboruri în spațiu în 2014. Virgin Airlines pot accepta moneda după aceea.

CheapAir.com acceptă Bitcoin pentru zboruri cu avionul.

SimplyTravelOnline.com permite rezervarea hotelurilor, închirieri de maşini şi bilete de avion cu Bitcoin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *