Bitcoin mai adauga un zero pretului sau

6 octombrie 2020 bitcoin, pretul bitcoin

Articol scris de Alexandra Popescu

In cel mai recent buletin informativ crypto, Bloomberg observa ca Bitcoin a avut tendinta de a adauga cate un zero la pretul sau. Toate semnele din piata crypto indica faptul ca activul a trecut de la 1.000 USD la 10.000 USD in mai putin de patru ani. Daca moneda rege isi repeta castigurile din trecut, cu o anumita moderatie, ar putea ajunge la pretul de 100.000 USD pana in 2025. Daca aceasta predictie ar putea parea destul de indrazneata, ea este destul de conservatoare in comparatie cu altele. 

Pe langa tendintele istorice, Bloomberg sugereaza ca factorii fundamentali dintre cerere si oferta sustin cresterea monedei. Aceasta teorie subliniaza ca aproximativ 90% din oferta toata a fost exploatata. Prognosticul pe termen scurt este ca Bitcoin ar putea revizui maximul de 14.000 pana la sfarsitul anului. Pretul Bitcoin a reusit sa depaseasca valoarea de 10.600 dolari in acest weekend, dar situatia inca este precara. Taurii incearca sa creasca pretul, dar par sa nu aiba forta suficienta. Exista o posibilitate ca acel punct maximal pe trendul de scadere care se afla acum in jurul pretului de 11.400 de dolari sa fie respectat si atins in perioada imediat urmatoare daca investitorii vad un stimul suficient in aceste diferente de pret. In cazul in care pretul BTC trece pragul psihologic si acumulează, BTC intra in trendul de crestere.

De asemenea, alte predictii care au circulat in ultima perioada sunt ale analistului cunoscut sub pseudonimul PlanB. Acesta a declarat recent ca este in conformitate cu modelul Stock-to-Flow, care preconizeaza un pret de 100.000 de dolari pana la sfarsitul anului curent. Comparativ cu aceeasi perioada de timp oferita de Bloomberg, analistul din online, vede in anul 2024 o valoare de 288.000 de dolari a BTC-ului. Modelul S2F este o formula matematica, care se bazeaza prin reducerea recompenselor de minare care, din punct de vedere stiintific, cresc pretul cryptomonedei. 

O alta teorie porneste de la analistul CryptoWolf. El este de parere ca aceasta perioada de acumulare este un semnal pozitiv pentru urmatoarele cateva luni. Intr-un grafic ce arata evolutia istorica a Bitcoin, el a subliniat ca exista sanse ca pana la sfarsitul anului sa creasca semnificativ.

Dupa predictiile analistilor, sfarsitul de an anunta preturi pozitive ale cryptomonedei. Prin Bitcoin Romania puteti cumpara Bitcoin si altcoins, cu cel mai mic trading fee, de doar 0.25%, tranzactii instant, rapiditate si siguranta.

Sursa: https://cointelegraph.com/news/bloomberg-bitcoin-has-had-a-tendency-of-adding-zeroes-to-its-price 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *