BIP 91 restabileste increderea utilizatorilor in Bitcoin trading

24 iulie 2017 pretul bitcoin

Articol scris de Mirona Noru

BIP 91 restabileste increderea utilizatorilor in tradingul de Bitcoin, dupa ce propunerea prezentata de inginerul Bitmain, James Hilliard, denumita Bitcoin Improvement Proposal 91 (BIP 91), a castigat o mare tractiune si a fost acceptata de mineri.

BIP91.width-800

Dezbatand problematica din punct de vedere tehnic, BIP 91 ofera o solutie de lucru pentru criza de scalare in curs, implementarea fiind in curs de desfasurare. Din perspectiva investitiilor, acest lucru este incurajator si s-a putut vedea o restabilire a increderii utilizatorilor, deoarece piata a inregistrat o crestere pozitiva de la momentul anuntarii implementarii.

Ca urmare a speculatiilor legate de probabilitatea ridicata a unui split al monedelor, piata Bitcoin a prezentat o volatilitate exceptionala in ultima perioada. Multi vindeau din stocul de monede digitale si tineau dub forma de monede fiat, cu scopul de a achizitiona mai multe monede la un pret mai ieftin, iar piata a inceput sa se retraga. Ceea ce a fost cel mai interesant a fost ca Bitcoin a inceput sa se prabuseasca, restul pietelor de cripto urmandu-i exemplul, inclusiv Ethereum, care a scazut cu aproape 20%. Acest „efect de domino” intareste dominanta Bitcoin pe piata si arata cat de mult se bazeaza pietele de monede digitale alternative pe Bitcoin si cum miscarile Bitcoin se reflecta si in alte piete.

BIP 91 a dat un nou impuls de incredere printr-o scalare reusita, iar piata Bitcoin s-a intarit ca rezultat. Tot ce pot face acum utilizatorii de Bitcoin este sa astepte ca implementarea sa fie finalizata si sa analizeze cu atentie fluctuatiile pentru urmatoarea faza a lui SegWit2x in noiembrie. Din aceasta se poate astepta sa apara un Bitcoin mai puternic, apropiindu-se de atingerea intregului sau potential si confirmand credinta noastra in pozitia sa de lider si de una dintre cele mai valoroase inovatii si investitii ale vremurilor noastre.

16274146_bip91-the-segwit-activation-kludge_ff72fc91_m

sursa: https://www.cryptocoinsnews.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *