Bitcoin ar putea ajunge la valoarea de 60.000 dolari in 2018

1 martie 2018 bitcoin

Articol scris de Cristina Dinica

Pe fondul speculatiilor globale asupra evolutiei cursului Bitcoin, multi analisti si-au prezentat punctul de vedere in ceea ce priveste piata crypto in general si Bitcoin in mod particular. Valoarea unui BTC a scazut fata de peak-ul atins la mijlocul lunii decembrie 2017, insa anumiti analisti considera ca anul 2018 va fi unul bun pentru cryptomonede. Potrivit unora dintre ei, anul acesta cursul va fi unul ascendent pentru multe cryptomonede – in special pentru Bitcoin.

bitcoin

Julian Hosp, analist, autor si antreprenor, considera ca este o oportunitate extrem de avantajoasa de a cumpara la un pret mai mic. Acesta este optimist si in ceea ce priveste scaderea cursului de la maximul atins pe 17 decembrie 2017. Daca anumiti investitori au avut tendinta de a se panica in perioada de scadere a cursului cryptomonedelor, altii au considerat-o o oportunitate.

Hosp face parte din investitorii care au ales sa transforme trendul descendent intr-un avantaj. “Pentru experti, scaderea a fost binevenita. Aceasta diminuare a fost foarte, foarte sanatoasa si unii dintre noi am folosit-o pentru a cumpara mai mult. Dintr-o data am avut o reducere fata de pretul all-time high. Nu cred ca acum, dar cred ca pe termen lung vom vedea intotdeauna un curs ascendent si apoi o scadere.”

Illustration of open currency source money Bitcoin

Cererea in crestere pentru Bitcoin, care este in cantitati limitate, ar putea fi un factor in impingerea  cursului la un nivel la care nu a ajuns pana acum. Julian Hosp este de parere ca in decursul anului 2018, cursul Bitcoin va cunoaste o scadere pentru ca, pana la sfarsitul anului, cursul sa atinga un nou all-time high de 60.000 dolari.

Deocamdata, anul 2018 a fost unul bun pentru cryptomonede. Reglementarile din anumite tari, cat si anunturile referitoare la posibilele colaborari dintre furnizorii de servicii au condus la o crestere a interesului investitorilor.

Sursa: https://www.dcforecasts.com/analysts-believe-2018-will-best-time-bitcoin/

https://www.financemagnates.com/cryptocurrency/news/tenx-founder-julian-hosp-says-bitcoin-price-reach-60000-2018/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Trade – Activarea Contului

Aparitii TV