3 motive pentru ca pretul Bitcoin va atinge noi praguri in 2017

22 iunie 2017 bitcoin, pretul bitcoin

Articol scris de Mirona Noru

Sunt multe motive pentru care Bitcoin se mentine in topul preferintelor utilizatorilor de criptomonede. Expertii au prezis ca pretul Bitcoin ar putea atinge 3.000 de dolari pana la sfarsitul lunii decembrie 2017. Cu toate acestea, este deja luna iunie, iar saptamana trecuta pretul Bitcoin a ajuns deja la 3.000 de dolari.

placeholder-chart-price-going-UP-mlb471g7il28x9ltvy957qye1tf3ljfni3onbnmfxm

Care sunt motivele pentru care pretul Bitcoin va avea parte de o crestere sustinuta in 2017?

Recunoasterea juridica in Japonia

Unul dintre principalele motive pentru cresterea pretului din acest an este recunoasterea oficiala a Bitcoin ca moneda in Japonia. Piata japoneza a criptomonedelor este una infloritoare, iar alte tari par sa isi schimbe atitudinea fata de utilizarea monedelor digitale in societate.

Daniel Masters, Director la Global Advisors Bitcoin Investment Fund PLC a declarat pentru publicatia online Coinidol:

Obiectivul stabilit in decembrie 2015 a ramas la 4.400 de dolari pana la sfarsitul anului 2017. Pot spune ca exista explicatii evidente in spatele acestei miscari de pret recente.In principal, o legislatie pozitiva din Japonia si Australia va modifica volumele tranzactiilor in zone mai mari decat se asteptau utilizatorii.

southkorea-news

Nicio taxa dubla in Australia

Guvernul australian intentioneaza sa rezolve problema dublului impozit pe criptocurrency timp de mai multi ani. In cele din urma, guvernul australian a decis sa scada taxa pe bunuri si servicii (GST) pentru achizitiile digitale, inclusiv Bitcoin, incepand din iulie 2017.

Jonathan Millet, Bitcoin Investor, CEO al NEWSBTC, subliniaza importanta acestei decizii:

Reducerea impozitului dublu la BTC in Australia, legalizarea si cresterea utilizarii si a investitiilor in Japonia; toate aceste actiuni vorbec mult de la sine despre scalarea pana la sfarsitul anului 2017 si reprezinta unul din principalele motive care au dus la cresterea Bitcoin. Australia va pune in aplicare foarte curand eliminarea taxei duble, in timp ce in Japonia se asteapta, de asemenea, reducerea impozitul pe achizitii in luna iulie.

Comerciantii Crypto Forex se asteapta la un nou val in cresterea preturilor Bitcoin pana la inceputul lunii iulie, in timp ce intreprinderile Bitcoin care s-au mutat in strainatate probabil vor lua in considerare acum posibilitatea de a se intoarce acasa.

Frenezie in mass-media

Tehnologia care sta in spatele Bitcoin – Blockchain – este acum folosita din ce in ce mai mult in diferite domenii de management si guvernanta. Proiectele bazate pe Blockchain intra pe piata in fiecare saptamana. Cu toate acestea, acceptarea si intelegerea noilor tehnologii financiare este imposibil sa existe fara rapoarte in mass-media. Acest lucru functioneaza, de asemenea, in favoarea Bitcoin.

Juan J. Manini-Rios a remarcat recent ca a aparut o masivitate in mass-media, in special dupa ce moneda digitala a stabilit un nou nivel maxim. El a continuat:

Anul acesta, Bitcoin si Ethereum au fost portretizate de mai multe ori in mass-media specializate in domeniul financiar, cum ar fi CNBC, Bloomberg, Forbes, precum si cele de stiri generale din intreaga lume. Numarul celor interesati sa investeasca in cripto creste dramatic si exista mai multi indicatori care sa sustina aceasta afirmatie: datele de la cautarile Google, precum si cresterea numarului de conturi la principalele schimburi precum Poloniex, GDAX (Coinbase), Kraken si asa mai departe. Cele mai multe dintre aceste schimburi se lupta cu adevarat pentru a tine pasul cu rata de crestere, chiar daca se confrunta cu perioade de degradare grava a serviciilor.

0716_blog_economy_design-sb

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *