Wall Street Blockchain Alliance lanseaza platforma educationala pentru pietele financiare

16 iunie 2016 blockchain

Articol scris de Mirona Noru

Grupul blockchain din New York, Blockchain Alliance, aflat pe Wall Street ( WSBA ) a anuntat recent lansarea cadrului de certificare WSBA ( WCF ), in parteneriat cu Positrust LLC, o companie de tehnologie blockchain. Presedintele WSBA Ron Quaranta a declarat ca WCF va servi drept platforma pentru a educa si a creste disponibilitatea tehnologiei distribuite sau expertiza blockchain si evolutia pe pietele financiare.

Zennet-e1417244262314

WCF va servi drept o platforma educationala pentru a extinde cunostintele despre blockchain pe pietele financiare, pe toate segmentele de servicii financiare si in toate disciplinele„, a spus QUARANTA . ” Acest proces include tehnologia propriu zisa, produsul si managementul de proiect, analiza de business, strategia pe termen lung si chiar mai mult.

El mai adauga ca, pe langa faptul ca serveste drept cadru pentru cunoastere viitoare, WCF va evolua si va adopta noile tehnologii si cazurile de utilizare care vin in prim-plan pe piata.
Potrivit lui Quaranta, cercetarile in crestere facute de membrii WSBA cu privire la viitorul DLT sau blockchain pe pietele financiare si modul in care acestea ar putea avea acces la volumul tot mai mare de cunostinte si abilitatile necesare pentru a ramane un domeniu competitiv in viitor, a dus la crearea WCF.

QUARANTA a spus ca in prezent exista o lipsa de blockchain sau de expertiza tehnologica in cartea mare a registrelor distribuite pe pietele financiare, adaugand ca o platforma folosita pentru a instrui si pentru a mentine cunostintele in acest domeniu va deveni o necesitate; si este necesara adoptarea si utilizarea tehnologiei distribuite Ledger.
Asa cum am observat de multe ori de-a lungul timpului pe pietele financiare, una dintre cele mai mari provocari ale industriei este lipsa unui mare grup de expertiza tehnica si de afaceri in ceea ce priveste tehnologia blockchain sau registrul distribuit „, a spus QUARANTA .

dawkhkaw

Deoarece aceasta tehnologie se extinde in cadrul multor cazuri de utilizare de pe pietele financiare, capacitatea de a instrui si de a mentine cunostintele in acest domeniu intr-o evolutie constanta, va continua sa devina tot mai importanta. Suntem foarte multumiti de parteneriatul cu Positrust pentru a lansa WCF si asteptam cu nerabdare sa contribuim la cresterea utilizarii tehnologiei blockchain in viitor.
Vorbind despre parteneriatul facut, Quaranta a declarat ca WSBA a decis sa intre in parteneriat cu Positrust, deoarece acestia impartasesc aceeasi viziune si angajament atunci cand vine vorba de extinderea si adoptarea cunostintelor privind tehnologia blockchain pe pietele financiare.

Parteneriatul cu Positrust a fost dezvoltat in colaborare cu colegii din industrie, în special cu ajutorul dl Andrew Kasaija, managing partner la Positrust„, a spus QUARANTA. „Andrew si intreaga sa echipa nu doar si-au luat un angajament profund alaturi de WSBA de a extinde tehnologia blockchain pe pietele financiare, dar si impartasesc pasiunea de a- educa pe colegii nostri, precum si generatiile viitoare ale participantilor la piata financiara, astfel incat sa poata beneficia de tot ceea ce tehnologia blockchain poate oferi.”

Candidatii pentru programu -pilot sunt in prezent inscrisi in numar foarte mare, cu prima grupa completa vizata pentru lansare in al patrulea trimestru al anului 2016.

sursa: https://bitcoinmagazine.com

http://blogchain.info/about/PosiTrust%20LLC

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *