Fenomenul hard fork si Bitcoin Unlimited – respinse de utilizatorii Bitcoin din Canada

29 martie 2017 bitcoin

Articol scris de Mirona Noru

Utilizatorii Bitcoin din Canada s-au unit sub conducerea liderului Francis Pouliot, din partea Bitcoin Embassy, pentru a combate fenomenul hard fork si a respinge Bitcoin Unlimited.

Intr-o scrisoare oficiala scrisa in numele a saisprezece oameni de afaceri intitulata „Declaratie privind Hard Fork din partea Nodurilor Economice Canadiene,“ Pouliot a anuntat categoric pozitia comunitatii locale, care „se opune in mod neechivoc propunerii divizate a retelei Bitcoin, respectiv implementarea Bitcoin Unlimited “.

254dd6ffc819043eaff80b99e4b2baf2

Credem cu tarie ca hard fork, asa cum este considerat in mod activ Bitcoin Unlimited sau Bitcoin Clasic, ar cauza perturbari masive in cadrul comunitatii Bitcoin si ar indeparta utilizatorii noi si ar crea daune ireparabile pentru Bitcoin si comunitatea noastra“, a scris el.

Nu este clar in ce masura semnaturile individuale depuse de utilizatorii Bitcoin din Canada sustin punerea in aplicare a Segregated Witness. Pe Twitter, Pouliot a cerut celor care nu sunt de acord cu declaratia sa sa ii aduca contra-argumente.

Masura reprezinta astfel o fracturare in continuare a comunitatii profesionale Bitcoin asupra dezbaterii de scalare. Pe masura ce schimburi la nivel mondial o sa adere la un consens care ar trata Bitcoin Unlimited ca activ separat, aceste masuri chiar ar permite utilizatorilor sa comercializeze BTC si BCU.

Pouliot prezinta intre timp criterii care trebuie indeplinite de hard fork pentru ca aceasta miscare sa fie considerata ”ne-controversata.“

Aceasta metoda este si un ecou al actiunilor furnizorului de plata BitGo, care la inceputul acestei luni a prezentat propria lista de cerinte, precizand in acelasi timp Bitcoin Unlimited „nu indeplineste niciuna.

1-UeBdKxal6Hkw0Rxb6Pcxsw

sursa: https://cointelegraph.com

https://hackernoon.com/canadian-bitcoin-economic-nodes-unite-against-bitcoin-unlimited-412786fb4bb6

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *