United Way dezvăluie cauza pentru care a devenit sursa caritabila Bitcoin

27 septembrie 2014 bitcoin

Articol scris de Wu Mihu

1

United Way Worldwide a început să accepte donații Bitcoin pentru a sprijini Fondul de Inovare la începutul acestei luni, o mutare care a fost discutată pe larg, având în vedere că United Way este una dintre cele mai mari ONG-uri private din lume, ridicându-se la mai mult de 5 miliarde de dolari anual.

Aproape 20% din contribuțiile la Fondul de Inovare primite sunt de la persoane angajate de parteneri corporativi, inclusiv Bank of America, Exxon Mobil, General Electric, ING Group, JPMorgan Chase & Co și Liga Naționala de Fotbal (NFL). Cu toate acestea, în conformitate cu Evan Hochberg, executivul VP și directorul ofițer de strategie de la United Way , Bitcoin este o modalitate de a susține contribuțiile individuale la Fondul de Inovare.

Ca atare, Hochberg a declarat că United Way își propune să continue să se implice în comunitatea Bitcoin în timp ce aceasta caută să-și diversifice contribuțiile pe care le primește.

Hochberg a declarat pentru CoinDesk:

Angajarea noastră în Bitcoin a fost o recunoaștere a existenței unei creșteri rapide, inovatoare, un grup de oameni pasionați care doresc să facă donații caritabile, bazate pe interesul în utilizarea acestei monede. Ne-am dorit sa fie în prim-planul conversației.

Fondul de inovare United Way este o divizie de caritate dedicată actualizării rezolvări provocărilor globale cu ajutorul unor noi tehnologii și inovații.

Investiția în inovare

Hochberg a numit integrarea o cale de a investi și dona fondului și scopului său mai mare de utilizare a tehnologiei, relațiilor si eficienței pentru schimbarea puterii în sectorul social.

El a spus că echipa de inovație a ajutat la conducerea restului organizației spre o mai bună întelegere a monedei Bitcoin și a tehnologiei prezentată posibilității pentru operațiunile United Way.

Cu toate acestea, acest lucru este un proces de învățare pentru organizare, a spus Hochberg, nu neapărat un punct de vedere Bitcoin. Mai degrabă, United Way a văzut suficient potențial în comunitatea Bitcoin pentru a motiva această comunitate ca să devină tranzacționabilă în acest grup.

Hochberg a explicat:

Primul nostru împrumut nu a încercat atât de mult să miște toată lumea cum a fost să se fie pentru acest grup mic, dar tot mai mare de utilizatori timpurii a monedei Bitcoin, atrași și angajați. […] Evident acceptând, aceasta este o recunoaștere a faptului că aceasta este în creștere în interes și relevanță.

Cu toate acestea, el a adăugat: „Aș anticipa deschiderea United Way în alte părți ale programului nostru – alte tipuri de muncă directe – prin Bitcoin, la un moment dat.

Angajarea milioanelor

Hochberg a spus că, pentru United Way, Bitcoin este o modalitate de a susține contribuțiile individuale.

Privind spre viitor, a spus el, oamenii doresc să se angajeze și să participe la lucrările filantropice și să profite de oportunități. Ei fac de multe ori acest lucru prin intermediul angajatorilor lor, dar este din ce în ce în ce mai ușor să obțiinformații și să conduci activitatea comunității individual.

El a adăugat:

Ideea este de a se angaja milioane de oameni să devină parte a soluției. În centru, acolo este interesul nostru de a deveni atractivi pentru utilizatorii Bitcoin care vin din această direcție.

Hochberg a recunoscut, de asemenea, posibilitatea cp suporterii United Way ar putea în cele din urmă să învețe despre această monedă și să îmbrățișeze Bitcoin prin sprijinul său.

 

 

 

 

Sursa: coindesk

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *