Un reprezentant oficial al statului indian va lansa Institutul Blockchain

16 noiembrie 2016 bitcoin, blockchain

Articol scris de Mirona Noru

Un reprezentant oficial al statului indian va lansa Institutul Blockchain, ce are ca scop sa conduca piata din Asia. Guvernul statului Andhra Pradesh (AP), o ramura a guvernului federal din India, care guverneaza statul Andhra Pradesh, colaboreaza cu tehnologie de varf si start-up Blockchain din Singapore si cu Universitatea din California, pentru a stabili infiintarea unui institut de tehnologie Blockchain.

725_ly9jb2ludgvszwdyyxbolmnvbs9zdg9yywdll3vwbg9hzhmvdmlldy84ntq4mtlhnwmwzwi0njjhodflmdu4zjnmm2i0zti5zc5qcgc

JA Chowdary, consilier IT al guvernului AP, a declarat intr-un interviu ca oficialii guvernamentali locali au finalizat mai multe discutii preliminare cu Universitatea din California (UC). consilieri IT si cercetatorii guvernului AP vor proiecta Institutul de Tehnologie Blockchain pe baza acordurilor dintre UC si guvern.

Chowdary, reprezentant al guvernului, a remarcat faptul ca, la finalizarea acestuia, Institutul de Tehnologie Blockchain va asista agentiile guvernamentale, firmele financiare majore si corporatiile in abordarea tehnologiei Blockchain si dezvoltarea de strategii pentru diverse implementari.
Mai precis, guvernul AP considera ca tehnologia Blockchain va fi integrata pe scara larga in sistemele guvernamentale existente, in domenii cum ar fi e-office, e-cabinet de achizitii si de portaluri. Cercetatorii guvernului AP explica faptul ca tehnologia Blockchain si caracterul sau descentralizat vor asigura ca informatiile guvernamentale sunt rezistente la atacurile hackerilor si la incalcari ale securitatii.

Initiativa pentru a conduce piata asiatica Blockchain

Chowdary, reprezentant al guvernului, a precizat ca infiintarea unei institutii de cercetare Blockchain va permite statului Andhra Pradesh sa conduca piata indiana Blockchain, precum industria FinTech din Asia.
Avand in vedere cererea tot mai mare de talente din partea dezvoltatorilor Blockchain si de platforme, Chowdary adauga ca Institutul de Tehnologie Blockchain cu sediul in Visakhapatnam va acumula talente si va instrui persoane fizice pentru a intelege tehnologia Blockchain si va explora potentialul sau pe pietele non-financiare.
Chowdary a declarat:
Vrem sa transformam Vizag intr-un brand, drept capitala Indiei din punct de vedere al tehnologiei financiare si vom genera forta de munca pentru aceasta tehnologie. Dorim sa cream forta de munca. Ne vom instrui oamenii in tehnologia Blockchain.”

flag-india-blockchain-conference-fintech-storm-696x323

Lipsa de talent Blockchain

Recent, magnatul in domeniul securitatii cibernetice si antreprenor John McAfee a declarat pe social media ca el si echipa cauta in mod activ pentru dezvoltatori si experti care au cunostinte fundamentale privind tehnologia Blockchain.

Alte corporatii majore si antreprenorii de profil inalt se lupta pentru a gasi talente in domeniul Blockchain, datorita complexitatii si complexitatii sistemelor bazate pe Blockchain.

sursa:http://timesofindia.indiatimes.com/city/visakhapatnam/AP-govt-plans-blockchain-tech-institute-in-port-city/articleshow/55298937.cms

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *