Tranzactioneaza Cardano rapid si in siguranta pe platforma de trading

20 iulie 2018 altcoins, tranzactionare

Articol scris de Cristina Dinica

Cardano a fost lansat oficial in Japonia, in octombrie 2017, de catre co-fondatorul Ethereum, Charles Hoskinson, si compania de tehnologii blockchain Input Output Hong Kong (IOHK). Cardano este un proiect descentralizat, open source si isi propune sa furnizeze caracteristici avansate in raport cu protocoalele dezvoltate anterior. Conform fondatorului, este prima platforma Blockchain creata dintr-o viziune bazata pe cercetare.

tranzactioneaza cardano

Echipa Cardano, formata din ingineri si cercetatori universitari, urmeaza o abordare stiintifica, avand ca scop permanenta dezvoltare a platformei de smart contracts, cu caracteristici avansate. Conform echipei, scopul lor este acela de a crea o cryptomoneda care sa prezinte cele mai mari avantaje la tranzactionare.

Acestia publica periodic un raport privind activitatea si modificarile realizate platformei. Mai mult decat atat, oricine poate vedea pe site-ul oficial Cardano planurile pentru modificarile viitoare. Astfel, utilizatorii se pot familiariza cu toate informatiile referitoare la ADA si isi pot exprima feedback-ul in acest sens.

Cardano permite atat cresterea vitezei de procesare a tranzactiilor, confirmarea realizandu-se rapid. De asemenea, costurile de tranzactionare sunt reduse, datorita absentei minerilor. Tranzactiile sunt confirmate prin portofele aleatorii, astfel incat nu este necesara plata unui mining fee.

Tranzactioneaza Cardano acum

Cardano (ADA) este a opta cea mai mare cryptomoneda din punct de vedere al capitalizarii de piata. Cursul ADA a prezentat inca de la lansare o rezistenta la trendurile bearish ale pietei crypto, inregistrand un all-time high de 1.28 dolari pe 4 ianuarie 2018.

Pentru tranzactionarea altcoins, politica Bitcoin Romania este de a face oferte personalizate fiecarui client. Tranzactioneaza Cardano rapid si in siguranta pe platforma de trading Bitcoin Romania, primul si cel mai mare exchange crypto din Romania. Cumpara si vinde Cardano printr-o metoda simpla si eficienta.

Managerul tau de cont te va contacta pentru a-ti face cea mai buna oferta, atat pentru a vinde, cat si pentru a cumpara Cardano. Completeaza acum formularul si tranzactioneaza Cardano la cel mai bun curs!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *