Taiwan se dovedeste a fi o destinatie turistica Bitcoin

27 iunie 2016 bitcoin

Articol scris de Mirona Noru

Adoptarea in crestere a monedei Bitcoin in Taiwan transforma aceasta tara intr-o destinatie turistica Bitcoin, atragand tech-nomazii si membrii comunitatii monedei digitale.

taiwan-006

Adoptarea Bitcoin poate avea loc in locuri neprevazute. Taiwan este un astfel de loc, tinand cont de cresterea monedei digitale, care a luat prin surprindere intreaga lume. Fiind o moneda cu adevarat globala, nu exista limite care sa impiedice utilizarea monedei digitale dincolo de granitele unei singure tari.

Caracterul descentralizat al Bitcoin , de asemenea, face imposibil ca guvernele sa intervina in mod direct cu tranzactiile. Aceasta natura a Bitcoin favorizeaza moneda in randul calatorilor internationali, deoarece acestia pot evita probleme cum ar fi conversii valutare si taxe mari asociate acestora. Dar, pentru ca acestia sa utilizeze moneda digitala la orice destinatie, ar trebui sa fie suficient ca toti comerciantii sa o accepte.

Taiwan devine un punct fierbinte de calatorie pentru iubitorii de Bitcoin, in principal din cauza ratelor ridicate de adoptare. Nu este folosit doar de calatori, ci chiar si localnicii folosesc moneda digitala in mod regulat pentru a plati pentru achizitii. Oamenii pot merge chiar si la un supermarket si sa cumpere Bitcoin peste tejghea in Taiwan.

725_aHR0cDovL2NvaW50ZWxlZ3JhcGguY29tL3N0b3JhZ2UvdXBsb2Fkcy92aWV3LzY5ZTI4NGRmMmExZTEyYWU5YzdjMTFiNTNlODJlMDNlLnBuZw==

Turistii au la dispozitie, de asemenea, mai multe optiuni atunci cand vine vorba de cazare. Cu toate acestea, nu exista hoteluri de lux enumerate printre aceste optiuni. Aceste unitati de cazare turistice sunt mai mult hosteluri decat hoteluri.
Casa Bitcoin Taiwan este aparent una dintre cele mai populare locuri de cazare printre excursionisti si tech-nomazi. Exista, de asemenea, locuri care organizeaza tururi si excursii speciale pentru utilizatorii de Bitcoin. Si apoi exista evenimente Bitcoin organizate in mod regulat, in cazul in care se pot intalni si membrii ai comunitatii Bitcoin din Taiwan.
Toti acesti factori fac mai usor sa fie tot procesul de plati pentru turisti si excursionisti, pentru a vizita Taiwan si sa plateasca pentru majoritatea cheltuielilor din cadrul excursiei, doar cu ajutorul Bitcoin.
Metoda de plata nu este avantajoasa numai pentru turisti, deoarece ii va ajuta sa reduca costurile, dar este, de asemenea, benefica pentru turismul Bitcoin.

Astfel tot mai multi membri ai comunitatii Bitcoin din intreaga lume ar dori sa viziteze Taiwan-ul, doar pentru a fi in masura sa-si planifice intreaga lor vacanta cu ajutorul Bitcoin.

sursa: https://coincheck.jp/en/blog/1515

http://www.newsbtc.com/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *