Spencer Bogart: “Sunt super bullish pe crypto”

27 iulie 2018 bitcoin

Articol scris de Cristina Dinica

Spencer Bogart, partener al Blockchain Capital, companie de pionierat din industria Blockchain, este optimist in ceea ce priveste evolutia pietei crypto. Acesta, fost analist pe Wall Street, la Needham & Company, unde a realizat analize referitoare la Bitcoin, considera ca piata crypto va avea un trend ascendent. Potrivit lui Bogart, sunt mai multi factori care ar putea sa determine aceasta crestere, atat pentru BTC, cat si pentru altcoins.

spencer bogart

Desi optimist in ceea ce priveste intreaga piata, Bogart pariaza pe Bitcoin in detrimentul altor cryptomonede. “Sunt super bullish pe crypto chiar acum […] cred ca preturile sunt destul de bune acum, daca as vrea sa cumpar ceva de genul Bitcoin”, a spus acesta. In ceea ce priveste evolutia cryptomonedei-rege, Bogart crede ca sunt mai multi factori care stau la baza potentialului trend ascendent.

“Orice catalizator ar putea sa faca sa explodeze cursul Bitcoin. […] Bitcoin este un fel de cutie cu cremene acum, asteptand motive sa mearga mai sus”, a declarat acesta. Din perspectiva sa, exista 4 motive majore care imping in fata BTC: faptul ca este exista constientizare in randul publicului larg, distributia, reglementarea Comisiei pentru Bursa si Valori Mobiliare (Securities and Exchange Commission – SEC) si faptul ca BTC a demonstrat “uzabilitate reala”.

Spencer Bogart a mentionat si interesul in continua crestere in ceea ce priveste integrarea Blockchain in numeroase domenii de activitate. Predictiile optimiste facute de Bogart, cunoscut comentator in mass-media in ceea ce priveste piata crypto, sunt sustinute si de alti specialisti.

In urma cu o saptamana, Marc Lasry, co-fondatorul grupului de investitii Avenue Capital, a facut declaratii optimiste in legatura cu valoarea Bitcoin. Miliardarul este de parere ca pretul Bitcoin va depasi 40.000 de dolari, datorita usurintei cu care se poate tranzactiona. La momentul publicarii articolului, valoarea unui BTC este de 7.945 dolari, conform Coinmarketcap.

Sursa: https://www.cryptoglobe.com/latest/2018/07/blockchain-capital-ceo-is-super-bullish-on-crypto-right-now/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *