Se apropie Bitcoin de un nou prag la nivelul de 1.000 $?

17 februarie 2017 bitcoin, pretul bitcoin

Articol scris de Mirona Noru

Se apropie Bitcoin de un nou prag ce porneste de la 1.000 $? Moneda digitala pare sa se stabilizeze la un nou nivel al pretului.

coindesk-bpi-chart-6

Valoarea tokenurilor pe protocolul public blockchain a atins un nivel record de 1.039 astazi $, aratand ca Bitcoin se apropie de un nou prag de stabilitate. La momentul redactarii articolului, Bitcoin a fost tranzactionat cu o valoare de peste 1.000 $, incepand cu mijlocul zilei pe 14 februarie, in conformitate cu indicele de Pret CoinDesk Bitcoin (BPI).

Cu toate acestea, in timp ce se mentine promitatoare, moneda digitala ar putea avea nevoie pentru a petrece mai mult timp deasupra acestui nivel, inainte ca acesta sa se proprie de o anumita siguranta privind stabilitatea Bitcoin peste pragul de 1000 $, analistii au declarat pentru publicatia CoinDesk.

Tim Enneking, presedinte digital al fondului de hedging al activelor in cadrul Crypto Asset Management, estimeaza ca, daca piata ramane peste pragul de 1.000 $ pentru urmatoarele cateva zile, mentinerea la acest nivel ar putea fi mai plauzibila.

Cu toate acestea, el a indicat ca se asteapta ca impulsul privind cresterea valorii BTC se va construi in jurul acestui punct:

As fi uimit daca pretul Bitcoin ar scadea sub 1.000 $, in conditiile in care acesta nu ar fi influentat de un eveniment extern major„, a spus el.

Vinny Lingham, fost membru al consiliului fundatiei Bitcoin si CEO al start-up-ului Civic, cu toate acestea, si-a exprimat indoiala cu privire la posibilitatea ca Bitcoin sa poata sa se apropie de un prag mai ridicat de 1.000 $.

Cu siguranta, ar putea, dar cred ca e putin probabil, cel putin in perioada urmatoare de timp„, a declarat el de asemenea pentru CoinDesk.

Lingham a prezis anterior ca moneda digitala se va consolida in jurul valorii de 1.000 $ pentru urmatoarea luna sau doua. Conform declaratiei recente insa, acesta a dorit sa clarifice ca el crede ca pretul Bitcoin „pentru cea mai mare parte a timpului” va fluctua in jurul valorii de $ 50 pentru acest nivel.

Petar Zivkovski, COO pentru o platforma de tranzactionare de criptomonede, de asemenea, a subliniat ca acest pret nu reprezinta un „nivel de sprijin imens”, dar el a fost optimist cu privire la traiectoria generala:

Cu cat pretul BTC petrece cat mai mult timp la nivelul de peste 1.000 $, cu atat mai puternic se apropie de un nou prag„, a spus el.

bitcoin-price-up-meme

sursa: https://www.coindesk.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *