Revoluția Bitcoin câștigă la nivel mondial

4 iulie 2014 bitcoin

Articol scris de Wu Mihu

Lucrurile pot fi mai incrementale în ceea ce privește acceptarea, dar revoluția Bitcoin continuă în același ritm.

Prostul regulament implică hacking-ului înainte de a examina consecințele. Regulamentul bun apreciază faptul că lumea se schimbă.

Anul trecut a fost semnificativ diferit față de cel actual, să nu mai vorbim despre anii care urmează și de a căror minuni tehnologice suntem abia demni de a le evalua, astfel cum nanotehnologia remodelează lumea noastră. Autoritățile înțelepte de reglementare acționeză în consecință.

În lumea Bitcoin, prima reacție a sectorului guvernamental a fost în mare măsură una de teamă și confuzie. Trenurile timpurii de metrou au fost mandatate cu ferestre mate ca nu cumva, să ferească Dumnezeu, să leșine la vederea pereților tunelului de la excesul de viteză. Pe ambele maluri ale Atlanticului, guvernele au solicitat ca cineva să umble cu un steag roșu înainte de oricare automobil autopropulsat.

Sosirea unei monede electronice populare în formă de Bitcoin a fost un pas uriaș. Cu puțini oameni din sectorul privat, chibzuind moneda electronică cu un deceniu sau mai mult în urmă, legătura guvernului nu a considerat doar ceea ce s-ar întâmpla în cazul în care decolarea banilor au prins în cele din urmă lumină. Datorită sistemului block chain, Bitcoin nu a mai aprins fitilul, a deschis un drum, crearea unei infrastructuri întregi a unei monede noi care este deja folosită pentru tot felul de procese interesante.

Bitpesa, pentru a menționa doar unul, amenință să transforme plățile pentru lumea în curs de dezvoltare – creând o economie mare pentru cei care au fost până de curând sclavi a sistemelor occidentale, oarecum lui Dickens. Fiecare dolar salvat pe transferuri înseamnă mai mulți bani care ajung la rudele muncitorilor migranți din lumea care e în curs de dezvoltare, oferind un impuls palpabil a standardelor de viață în cazul în care fiecare cent contează.

Guvernele și băncile centrale din Japonia și Rusia au fost în rândul celor care au reevaluat revoluția crypto monedei în ultimele zile. Deschiderea lor incrementale până la alți bani este un semn sănătos că viitorul banilor implică finanțarea discreționară de guvern co-existent, alături de verii lor valutari de criptare. Într-adevăr, o licitație Bitcoin recentă de la schimbul falimentarei Mt Gox a fost cumpărat în întregime de către Silicon Valley VC Tim Draper, care intenționează să folosească crypto moneda pentru a oferi o alternativă valutelor mai mici de pe piață în curs de dezvoltare.

Da, există în continuare agenți de reacție peste tot, cu mass-media occidentală de mainstream la nesfârșit obsedată de poveștile de groază stupide în legătură cu droguri și a criminalității la epicentrul de comerț Bitcoin, atunci, desigur, întreaga valoare a tuturor monedelor Bitcoin minate vreodată este echivalentă cu câteva zile goale din traficul de droguri de dolari finanțate.

bit-1

Nimeni nu sugerează niciodată în serios închiderea Fed și oprirea dolarului american (în afară de o familie Paul în Statele Unite ale Americii). În mod natural precum Banca Centrală Rusă subliniază, spălarea de bani este ceva în privința căreia noi toți trebuie să rămânem vigilenți. Cu toate acestea, deoarece guvernul japonez a făcut, de asemenea, clar, viitorul banilor implică magazinele digitale cu agenți de valoare și de tranzacție. Mai mult decât atât, în timp ce Statele Unite ar putea fi trimis mesaje amestecate despre monedele digitale, faptul că cetățenii pot dona acum Bitcoin pentru campanii politice ne spune tuturor că avem trebuie să știm despre cum clasele politice valoarează crypto monedele.

Nimeni nu acceptă urși gumați ca monedă electorală, dar Washington are încredere în Bitcoin pentru propria auto-subzistență la urna de vot.

Revoluția Bitcoin se apropie acum de un punct fascinant în dezvoltarea sa. Valuta concurentă este în diferite stadii de dezvoltare, dar toate au probleme similare în viitor. Această epocă trebuie să dea drumul la acceptarea mai largă către public iar asta înseamnă interfețe mai bune și mijloace mai populare de acces, stocare și utilizare.

The Fascinating AuroraCoin a stagnat ca infrastructură de cumpărare și asta pentru că nu este încă avansată în mod corespunzător. De asemenea, cu Bitcoin, în timp ce micii întreprinzători ca mine sunt în avangardă de a accepta folosirea lui, noi furnizori de plăți au împrumutat prea mult din epoca veche a infrastructurii atunci când microplațile – taxele – Ultraplațile și accesul instant la venituri – sunt calea de urmat a tuturor intermediarilor. Cu toate acestea, sunt doar „probleme de dentiție”, precum revoluția continuă și Bitcoin devine un instrument stabilit de comerț global.

Competiția pentru portofelele noastre se dezvoltă treptat precum revolutia își construiește ritmul. Concurența este bună pentru fiecare cetățean și consumator. Guvernele nu mai sunt în centrul lanțului de bani prin intermediul verișorilor lor Central Banker și asta înseamnă că guvernul mai bun, spre deosebire de devalorizarea voită a economiilor cetățenilor, practicat de către clasele politice de toate nuanțele de zeci de ani. În acest sens, revoluția lui Copernic în numerar câștigă ritm ca niciodată înainte.

Sursa: rt.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *