Proiectul MIT Bitcoin anunță câștigătorii primei runde a concursului

4 iulie 2014 bitcoin

Articol scris de Wu Mihu

gff

Proiectul Bitcoin MIT a anunțat câștigătorii din prima rundă a competiției sale BitComp, cu trei echipe câștigătoare a unor premii în bani.

BitComp, care sa lansat luna trecuta, este un mic concurs-MIT la nivel mare care vizează încurajarea inovării Bitcoin în rândul studenților.

Scopul proiectului Bitcoin MIT este de a face Bitcoin mai accesibil pentru studenții de la remarcatul institut de învățământ Massachusetts, și creșterea gradul de conștientizare a noii tehnologii. Va ieși la suprafață în întregime mai târziu în această toamnă, când fiecare student la MIT va primi 100 dolari în Bitcoin.

Recompensarea inovației

În concurs, elevii MIT sau echipe de până la cinci membri (care pot include membri non-MIT), au fost rugați să prezinte un eseu de 250 de cuvinte pentru proiectul Bitcoin.

Primele trei proiecte din această primă rundă, care au fost anunțate astăzi, au primit o recompensă simbolică de 250 de dolari.

Runda a doua va acorda trei premii de 750 de dolari, în timp ce al treilea și ultima rundă oferă posibilitatea de a câștiga cinci premii de 1.500 de dolari și un premiu de 5.000 de dolari. Nu este târziu să vă înscrieți și există încă mai mult de 14.000 de dolari puși la bătaie.

În total, 82 de studenți, 20 de studenti absolvenți si 14 de absolvenți au luat parte la prima rundă a competiției, împreună cu un singur elev de liceu. Eseurile lor au fost judecate de 12 membrii a comunității Bitcoin, inclusiv directori și evangheliști Bitcoin.

Joi Ito, director al MIT Media Lab, și Christian Catalini, asistent profesor de inovare tehnologică, Antreprenoriat și Management Strategic de la MIT Sloan Școala de Management, au servit ca fiind judecătorii rotundelor finale.

Iar câștigătorii sunt…

Cele trei echipe care s-au remarcat a venit cu foarte diferite proiecte.

Elevii informaticieni Tiffany Wong și Pavleen Thurkal au elaborat BitTax, care ajută legitimarea crypto monedelor prin furnizarea unei modalități pentru utilizatori de a depune corect Bitcoin impozite aferente. Echipa a declarat că doresc să fie o parte din introducerea Bitcoin pentru utilizatorii mainstream într-un mod responsabil, legitim.

Amir Lazarovich, Oz Nathan și Guy Zyskind au elaborat Ethos, care foloseste tehnologia block chain de descentralizare a identități online, „permite oamenilor să-și recapete controlul și dreptul de proprietate asupra propriilor date„.

Rafael Pass, Robert Parcuri și Lior Seeman au câștigat premiul pentru sWallet, care este un efort de a dezvolta un portofel mult mai sigur și totuși ușor de utilizat. Ei cred că portofele practice și sigure sunt „cruciale pentru realizarea mainstream de adoptare Bitcoin„.

Termenul limită de depunere a proiectele pentru runda a doua este 27 iulie, în timp ce intrați în al treilea și ultimua rundă trebuie să vă prezentați proiectele pe data de 24 august.

Sursa: coindesk

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *