Craig Wright breveteaza 50+ fisiere Blockchain

22 iunie 2016 bitcoin, blockchain

Articol scris de Mirona Noru

Potrivit unui articol publicat recent de catre agentia de presa Reuters, Craig Wright este acum un trol al brevetelor de inventie, privind anumite fisiere. Australianul, care a pretins a fi Satoshi Nakamoto, acum incearca sa obtina mai multe brevete de inventie, in conformitate cu declaratiile facute de asociatii sai, pentru mai bine de 50 de fisiere Blockchain.

De la inceputul anului, Wright a depus peste 50 de cereri de brevet in Marea Britanie, iar Reuters a vazut aceste date cu ajutorul unor documente date publicatiei.

Craig Steven Wright - Mr. Bitcoin Satoshi Nakamoto

Craig Steven Wright – Mr. Bitcoin Satoshi Nakamoto

Wright inapoi in Mainstream pe prima pagina cu 50+ Brevete

Surse provenite din EITC Holdings Ltd., care angajeaza doi dintre fostii asociatii lui Wright, spun ca Wright este inca in faza de depunere a cererilor de brevet blockchain prin Oficiul Marii Britanii de Proprietate Intelectuala.

Potrivit sursei Reuters, doar saptamana aceasta, au fost depuse 11 cereri.

O persoana aproapiata de EITC Holdings afirma ca: „nici unul dintre aceste demersuri nu s-a oprit „, iar Wright nu a raspuns publicatiei aflata in cautarea unor comentarii suplimentare.

Antony Lewis, un consultant pe probleme legate de Bitcoin al Reuters, a avut de spus:

Se pare ca el incearca sa breveteze blocurile fundamentale ale oricarui blockchain, criptomonede sau sistem distribuit.”

De Craig Wright nu s-a mai auzit nimic in cadrul comunitatii Bitcoin, deoarece el nu a reusit sa dovedeasca faptul ca el este adevaratul Satoshi Nakamoto, disparand si cerandu-si scuze in fata comunitatii, spunand ca pur si simplu nu a putut merge mai departe cu partea din poveste privind „dovada”.

In ultima sa scrisoare catre public, el a declarat ca oamenii nu l-ar mai crede nici dupa ce a furnizat dovezi.

Img926-craigwright-news

Un articol publicat in The London Review of Books scris de Andrew O’Hagan, a citat declaratiile colegilor lui Wright, acestia vorbind despre brevetele de inventie privind fisierele blockchain. Autorul scrie:
Wright si oamenii sai se pregateau sa breveteze zeci de fisiere si fiecare inventie, intr- un mod specific, menit sa refaca serviciile financiare, sociale, juridice sau medicale, ducand la extinderea pe ideea de baza a ” registrul public distribuite”, care constituie blockchain.

Reuters, de asemenea, sustine ca, desi Wright nu a dovedit ca a fost oficial Satoshi Nakamoto, documentele care le-au fost martori arata ca australianul a fost implicat in cadrul acestui tip de tehnologie si a „sistemelor de bani fara numerar„, cu mult timp inainte de inceputurile Bitcoin-ului.
Articolul redactat de O’Hagan din nou spune ca brevetele au fost asigurate pentru a „ajuta cu vanzarea catre gigantul Google sau pe oricine are nevoie. ” Mai multe brevete de inventie au avut loc atunci cand companii precum consorțiul R3 CEV a aparut pentru public.

Nimeni nu este sigur ce are de gand sa faca Wright cu cele 50+ brevete privind fisiere tip blockchain, dar cu siguranta aceste actiuni nu dovedesc ca el este Satoshi Nakamoto.

sursa: http://www.reuters.com/article/us-bitcoin-wright-patents-idUSKCN0Z61GM

https://news.bitcoin.com

http://www.lrb.co.uk/v38/n13/andrew-ohagan/the-satoshi-affair

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *