Raportul Bitcoin Q2 2014 dezvăluie extinderea economică Bitcoin

11 iulie 2014 bitcoin, Uncategorized

Articol scris de Wu Mihu

În aprilie am anunțat că CoinDesk va publica statul cu informații trimestriale despre Bitcoin. Având în vedere răspunsul pozitiv pe care l-am primit de la primul raport din 2014, avem plăcerea de a lansa cea mai recentă actualizare a noastră.

Această stare de raport Q2 Bitcoin se concentrează pe date și evenimente din al doilea trimestru al anului 2014 până în ziua de azi. Aici sunt unele dintre cele mai importante.

2014 raport Q2 evidențiază

Prețul Bitcoin continuă să fie un element-cheie.

Unii oameni, inclusiv Stanford profesorul Susan Athey, au susținut că nu a fost prea mult accent pus pe prețul Bitcoin. Cu toate acestea, uitându-ne la top 10 cele mai citite povești de pe CoinDesk în timpul celui de al doilea trimestru, vom vedea că patru sunt despre acțiunea prețului Bitcoin (Figura 1).

coindesk-q2-news-stories-630x473

O altă poveste din top 10 cu privire la Mark T Williams „prezicerea eșuată a colapsului prețului Bitcoin în Q2 este, de asemenea, fără îndoială, legată de preț. Pe scurt, continuă să existe un interes foarte mare în ceea ce privește prețul Bitcoin.

Prețul Bitcoin ricoșează înapoi 39%

Unul dintre motivele pentru care prețul Bitcoin a fost un subiect mare în Q2 se datorează faptului că a cunoscut o redresare semnificativă, crescând cu 39,4% în al doilea trimestru.

O serie de factori explică revenirea prețurilor Bitcoin în trimestrul al doilea, inclusiv ceea ce pare a fi o situație de reglementare de stabilizare în China, precum și interesul în Bitcoin a continuat în branduri mari, bine stabilite, cum ar fi DISH, Expedia, și Apple (figura 2) .

2

Este important să rețineți că Prețul Bitcoin la sfârșitul a Q2 este în continuare cu 15% mai jos în cazul în care a început în 2014 și 33% sub 2014 sa ridicat la 06 ianuarie, când a ajuns la 951.39 dolari pe indicele CoinDesk Bitcoin Pret (BPI).

Investițiile de capital de risc în Bitcoin a crescut cu 28%

În timp ce Q1 a fost foarte pozitiv pentru Bitcoin în termeni de capital de risc (cu 57m $ investiți), al doilea trimestru a văzut 73m $ investiți – unei creșteri de 28% față de Q1 (figura 3).

3

Dacă includem începutul Q3 2014, investițiile VC de capital de risc pe care le-am văzut (în special cele recente rotunjite la 20 de milioane $ a portofelului Xapo), a unui total de 240m $ care a fost investit în start-up-ul Bitcoin din 2012, și 150 $ (63%), a venit în 2014 YTD singur.

Prognoza noastră a investițiilor VC Bitcoin din 2014 a crescut cu 42%

Una dintre cele mai larg discutate elemente ale statului Q1 a raportului Bitcoin a fost comparația noastră a investițiilor în Internet timpuri și start-up-ul Bitcoin la fel.

Investitorii cum ar fi Marc Andreessen au comparat potențialul global Bitcoin lui, precum și stadiul său actual de dezvoltare, la Internet circa 1993. Comparația noastră a fost menită pentru a evalua dacă investitorii au backup pentru situațiile lor Bitcoin înalte cu portofelele lor.

Prin derogare de la o serie de aspecte metodologice pe care le-am discutat anterior făcând această comparație – inclusiv inflația și schimbările în timp în costul de a lansa un start-up – noi credem că, comparația este încă interesantă și utilă.

În aprilie am proiectat un total de 200 milioane $ investiți în start-up Bitcoin pentru 2014. În timp ce aproape, această cifră încă tractatează stadiul incipient din 1995 privind investițiile pe Internet cu o marjă semnificativă. Cu toate acestea, pe baza investițiilor recente, inclusiv menționate mai sus 20m $ Xapo, acum proiectăm un total de 284.5m $ să fie investiți în start-up Bitcoin al acestui an.

Această cifră ar depăși confortabil 250m $ investiți în prima secvență de start-up pe Internet în anul 1995 (Figura 1).

4

Rata de rulare din 2014 pentru investiții VC făcute publice în start-up-Bitcoin va fi, de asemenea, de peste 3 ori mai mare decât totalul de investitori de investiții realizate în start-up Bitcoin în 2013.

Pe scurt, „zidul de bani„, care curge spre start-up-ul crypto monedelor continuă să crească și va continua să aibă un impact pozitiv asupra perspectivele industriei.

Estimăm 8 milioane de portofele, 100.000 de comercianți Bitcoin în 2014

Am lucrat la extinderea bazei noastre de date a datelor cheie Bitcoin, astfel încât să putem monitoriza mai îndeaproape progresele înregistrate Bitcoin și să facem previziuni asupra indicatorilor cheie de adopție, cum ar fi utilizarea portofelul și acceptare comercianților.

Astfel încât să puteți avea o pagină a tabloului de bord rapid, care măsoară progresul Bitcoin, am introdus cheia noastră Bitcoin Adoption Metrics (Figura 4).

5

Pentru prima dată, vom face, de asemenea, previziunile de sfârșit de an pentru numărul total de portofele Bitcoin (Figura 5) și numărul total de întreprinderi care acceptă Bitcoin (Figura 6).

6

7

 

 

Sursa: coindesk

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *