Propunerea BitLicense New York: Perspectiva din China – II

1 august 2014 bitcoin

Articol scris de Wu Mihu

Shanghai-shutterstock_132251384-630x419

„Rău pentru afaceri”

Încă, alții din comunitatea monedei digitale din China sunt extrem de critici în privința propunerilor.

Changpeng Zhao, director de tehnologie în China cel mai mare schimb Bitcoin, OKCoin, a declarat că personal simte că regulile merg prea departe, în special dispozițiile care fac apel la întreprinderi pentru a obține ID-uri de fotografie și adrese pentru toți clienții.

Avertizând că punctele sale de vedere nu reflectă în mod necesar punctele OKCoin, Zhao a declarat pentru CoinDesk:

În timp ce ești conștient că regulile există în spațiul Bitcoin în general ajută, New York a propus reglementări care nu sunt cu siguranță bune pentru afacerea noastră,sau orice afacere Bitcoin care contează. New York este precum „fratele mai mare”, dus la extrem. ”

Mai mult decât atât, ar trebui să fie adoptate normele, companiile Bitcoin pot alege să nu servească clienții New York, o dezvoltare care ar putea avea implicații pe termen lung, a spus Zhao.

El a adăugat: „Aceasta va împiedica probabil inovația în New York, atunci când vine vorba de monede Bitcoin, și va eroda probabil New York ca un lider de centru financiar de-a lungul timpului.”

Managerul OKCoin de operațiuni internaționale, Zane Tackett, a oferit o critică la fel de largă.

Ca un schimb internațional cu marea majoritate a clienților noștri non-americani, forțându-ne să dezvăluim întreaga noastră bază de utilizatori, identitatea lor, adresa lor și informații generale pentru guvernul SUA este absurd, irațional și prea mult” a spus Tackett, adăugând:

De ce ar trebui să dăm guvernului american informații cu caracter personal ale unei persoane care nu este un cetățean american, nu este în America, nu a fost niciodată în America și nici nu va merge vreodată în America?

Perspectivă pozitivă pe termen lung

Deși regulamentul propus de New York a fost întâmpinat cu critici de către societățile chineze, cel mai menținut optimism cu privire la potențialul pieței din SUA.

Kuhne Huobi a subliniat că SUA rămâne un obiectiv primar pentru Huobi cum pare în străinătate, spunând:

Suntem atrași de piața din SUA pentru o mulțime de motive. Nu numai dimensiunea pură și puterea de cumpărare, dar, de asemenea, statutul de lider tehnologic, financiar, cultural în lume. ”

OKCoin, în răspunsul său oficial, a avut un ton semnificativ diferit, declarând:

„Reglementările propuse cu siguranță nu insuflă încredere. Există anumite secțiuni ale reglementărilor propuse, care, pentru o companie internațională nu sunt favorabile. ”

În special, schimbul citatează prevederi care ar necesare pentru furnizarea amprentelor angajaților și dezvăluirea informațiilor cu caracter personal, precum și limitele pentru menținerea profituri în investițiile permise.

Cu toate acestea, în timp ce cele mai mari burse din China observă situația, doar unul – OKCoin – încearcă să cântărească cu privire la propunere în timpul curent a perioadei de comentarii de 45 de zile.

Compania a declarat pentru CoinDesk:

Întreaga comunitate Bitcoin trebuie să participe în perioada de comentarii. Noi ne vom face partea noastră. ”

În timp ce schimbul a confirmat că va prezenta comentariile cu privire la reglementare, BTC China și Huobi au declarat pentru CoinDesk că ei nu vor face acest lucru, preferând să adopte o abordare care implică așteptarea și observarea lucrurilor în ce direcție se îndreaptă.

Consumatorii apatici

Betty Zhang, un corespondent pentru China la sursa de știri Bitell, pe bază de Bitcoin, a indicat că, în timp ce întreprinderile Chinei pot fi atente, propunerile nu au reușit să aibă un impact Bitcoin asupra discuție Chinei cu privire la modul incertitudinii de reglementare din China care a lovit casa din Statele Unite ale Americii.

Regulamentul NYDFS nu a trezit un interes mare sau de preocupare aici”, a declarat Zhang pentru CoinDesk. „Puțini oameni au discutat sau și-au exprimat vreun comentariu cu privire la aceasta pe forumurile din Bitcoin China. Cred că acest lucru se datorează faptului că, în primul rând, aceasta reglementare nu se întâmplă în China, atât de mulți oameni sunt indiferenți; în al doilea rând, proiectul chiar ar putea fi trecut în lege și imitat de către China, iar asta s-ar putea să nu fie o veste proastă. ”

Zhang, cu toate acestea, cel mai bine a rezumat optimismul larg în legătură cu propunerea care ar trebui modificată, stabilind astfel tonul unei reglementări inteligente pe plan internațional, care să menționeze:

„Sperăm că în [cele] 45 de zile care reprezintă perioada de comentarii publice, aceasta să poată să fie revizuită și îmbunătățită. Reglementarea într-o măsură rezonabilă este un lucru bun. ”

 

 

 

 

Sursa: coindesk

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Trade – Activarea Contului

Aparitii TV