Procesorul de realizare a platilor PayFort investeste in Dubai intr-un startup bazat pe Bitcoin

25 mai 2016 bitcoin, blockchain

Articol scris de Mirona Noru

Prestatorul de servicii de plati online PayFort se afla printre un numar de participanti care doresc sa investeasca intr-o runda de finantare pentru BitOasis, un start-up din Dubai, bazat pe Bitcoin.
Alti participanti au inclus MENA – firma cu capital de risc Capital Wamda, antreprenorul in domeniul Internetului Samih Toukan, investitorul principal din industria digitala Digital Currency Group si un grup de investitori a caror nume nu a fost inca precizat. Valoarea totala la care s-a ridicat investitia nu a fost inca dezvaluita.

dubai-bitcoin-conference-splash

O data cu anuntul facut, BitOasis devine primul start-up Bitcoin din regiune care anunta ca aloca fonduri de risc, fapt care pozitioneaza intreprinderea in prim-planul unui sector foarte incipient al Bitcoin si al tehnologiei blockchain la nivel mondial.

CEO-ul Ola Doudin a declarat ca fondurile vor fi utilizate pentru a extinde BitOasis si platile sale in Bitcoin, precum si serviciile de schimb pentru noi piete din Orientul Mijlociu si Africa de Nord. Doudin a spus in declaratii:
Vedem un mare potential in facilitarea cererilor de plata viitoare, de tip peer-to-peer, in mod specific platile si transferurile de bani si pot spune ca suntem in curs de dezvoltare ale integrarilor noastre API si a platformei de dezvoltare pentru a le sprijini.

p2plending

 

Doudin a declarat ca start-up-ul va cauta, de asemenea, sa isi intareasca prezenta in Dubai, o zona care a aparut ca lider regional in Bitcoin si tehnologia blockchain.
Finantarea vine o data cu lansarea din martie a Consiliului Global Blockchain (GBC), un consortiu format din 32 de membrii ai start-up-urilor regionale, entitati guvernamentale locale si diviziile zonei de giganti internationale IT, inclusiv Cisco, Microsoft si SAP.
Doudin este programat sa apara impreuna cu parteneri din acest grup la Keynote 2016, eveniment ce va avea loc saptamana viitoare. Urmand a avea loc la data de 30 mai, conferinta cu sediul in Dubai va realiza o selectie notabila a membrilor Consiliului Blockchain Global, ce vor discuta teme legate de ecosistemul blockchain si potentialul sau in regiune.

 

 

sursa: http://www.wamda.com/2015/06/wamda-capital-announces-launch-regional-growth-stage-venture-fund

http://www.coindesk.com/

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Trade – Activarea Contului

Aparitii TV