Pretul Ripple se consolideaza, dar ar putea creste mai mult?

5 octombrie 2017 tranzactionare

Articol scris de Mirona Noru

Pretul Ripple se consolideaza, inregistrand o crestere constanta, respectiv 33,2% in ultimele doua saptamani si 9,23% in 24 de ore. Criptomoneda care reglementeaza registrul XRP al Ripple arata semne ca poate fi consolidata inainte de a primi un impuls. La momentul redactarii articolului, XRP-U.S. dolar (XRP / USD) pare sa construiasca o baza in jurul valorii de 0,22 USD.

download-5

Cea de-a treia cripto conform capitalizarii de piata a castigat 9,23% in ultimele 24 de ore.De asemenea este notabil faptul ca in aceasta luna, Ripple va gazdui „Swell” – un eveniment care are ca scop aducerea liderilor financiari din intreaga lume in retea, unde se vor discuta tendintele si strategiile de dezvoltare.

Swell va avea loc o data cu Sibos, conferinta bancara si financiara anuala a lui Swift, programata pentru 16-19 octombrie in Toronto, Canada, si vor participa vorbitori importanti in domeniu, inclusiv creatorul World Wide Web, Tim Berners-Lee.

Pe masura ce volumele de cautare s-au dovedit a fi corelate in mare masura cu activitatea de pret a criptogramelor, acest lucru ar putea sa prefigureze zile mai luminoase pentru rata de schimb XRP / USD. Cu toate acestea, este posibil ca Ripple sa fie pur si simplu tranzactionat in paralel cu piata generala.

Sesiunea precedenta a fost excelenta pentru pretul Ripple, deoarece s-a mutat deasupra rezistentei de $ 0.2150 fata de dolarul american.

Se pare ca valul actual nu s-a terminat inca si pretul ar putea rupe in curand bariera de 0.2250 $ pentru a testa pragul de 0.2300 $. Daca exista o corectie, un sprijin initial se situeaza in jurul valorii de retragere Fib 23,6% a ultimului val de la nivelul de 0,2020 $ la nivelul maxim de 0,2251 $.

Cu toate acestea, cel mai important sprijin este aproape de valoarea de $ 0.2150. Mai mult decat atat, exista doua linii de conectare ascendente de trend care se formeaza cu un suport de $ 0.2100 și $ 0.2010 pe graficul orar al XRP / USD.

Ripple-Price3-1024x523

sursa: https://xrphodor.wordpress.com/2017/08/25/ripple-establishes-swell-conference-to-compete-with-sibos/

https://coinmarketcap.com/currencies/ripple/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *