Pretul Bitcoin si-a recapatat vitalitatea

12 octombrie 2016 bitcoin

Articol scris de Mirona Noru

Pretul Bitcoin si-a recapatat vitalitatea, dupa cresterea din data de 11 octombrie, pe fondul unui fenomen ce spun analistii ca a fost o schimbare brusca a increderii in piata.

Moneda digitala a crescut pana la nivelul de 639.97 $ la momentul raportului, atingand o valoare cu aproximativ 4% mai mare decat minimul de zi cu zi de $ 615,87. Desi nu este cea mai mare valoare de crestere, cu toate acestea, dezvoltarea a urmat la cateva saptamani dupa ce monedele Bitcoin au fost tranzactionate intr-un interval strans, ca urmare a unui atac hack de profil inalt asupra schimbului din Hong Kong, Bitfinex.

price-for-new-car-transactions-went-up-by-3-percent-in-july-2015-98439_1-640x417

In ultimele 2 saptamani pretul Bitcoin si-a recapatat treptat vitalitatea prin cresterea in mod progresiv de la $ 595 de la data de 28 septembrie pana la $ 615, asa cum a observat publicatia Bitstamp. Seria de maxime mai mari si minime mai mari este un inceput convingator pentru proiectul comerciantilor, care doresc sa atinga pretul tinta de 800+ dolari americani.
Expertii par sa fie de acord ca pretul merge in sus tot mai mult in curand. In acelasi timp, fundamentele Bitcoin au fost puse în discutie la Conferinta „Scaling Bitcoin” din Milano, Italia. Progresele inregistrate in agregarea martorilor si in reteaua Lightning prevestesc un alt val de cresteri pentru moneda bitcoin.

De asemenea, piata este acum in perioada de recuperare pe lichiditati mai puternice, asa cum precizeaza Petar Zivkovski, director de operatiuni pentru platforma de tranzactionare Bitcoin Whaleclub, invocand un efect de levier.
Dupa ce se confrunta cu aceasta perioada de tranzactionare in ambele parti, pietele Bitcoin s-au „rupt in sensul cresterii,” Bitcoin trader-ul VIX a confirmat.

coindesk-bpi-chart-56

Acest rezistenta din trecut a avut intr-un moment in care comerciantii si-au manifestat interesul cu privire la Bitcoin, o dezvoltare fiind sustinuta de acestia. Cifrele furnizate de platformele de investitii releva faptul ca pozitiile speculative ale pietei au fost mai mari de 80%, crescand dupa mult timp din 21 în septembrie.

Majoritatea este covarsitoare privind comerciantii pe platformele de tranzactionare„, a spus Zivkovkski. El a adaugat ca el a vazut o crestere notabila a lichiditatii pe partea de cumparare, ceva ce el vede ca un rezultat pozitiv in cazul in care ciclul de stiri continua sa ofere sprijin.
El a concluzionat: „Aceasta crestere este, probabil, o dovada ca pretul Bitcoin si-a recapatat un nivel de incredere mai puternic.”

sursa: https://scalingbitcoin.org/event/milan2016

http://www.coindesk.com/

https://www.deepdotweb.com

 

One comment

  1. Marius spune:

    VA SALUT!
    Am o macheta BITCOIN 2013 (am vb telefonic cu cineva de la dvs) si ma gandesc ca poate va este de folos!
    https://www.olx.ro/oferta/bitcoin-2013-placat-cu-aur-24k-satoshi-nakamoto-proff-unc-ID7a6QE.html

    MULTUMESC!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *