Moscova va gazdui Conferinta Blockchain si Bitcoin

11 octombrie 2016 bitcoin, bitcoin vs banks, blockchain

Articol scris de Mirona Noru

La 10 noiembrie, pentru a doua oara in acest an, Moscova va gazdui Conferinta Blockchain & Bitcoin in Rusia – o conferinta dedicata criptomonedelor si serviciilor bazate pe blockchain.

Principalul subiect de interes va fi blockchain in sectorul bancar, managementul tehnologiei si diferite domenii de activitate.  Bitcoin, blockchains Ethereum si implementari blockchain individuale, toate reprezinta o zona de interes nu numai pentru marile banci, dar si pentru intreprinderile mijlocii, de asemenea. Punerea in aplicare a produselor blockchain reduce cheltuielile de exploatare si face procesele de afaceri sa devina unele transparente.

bitcoin_eng

Potrivit organizatorului, Smile-Expo Company, conferinta va fi impartita in doua sectiuni: una pentru expertii financiari si una pentru antreprenori. Participantii vor prezenta cazuri de aplicare ale blockchain si vor discuta aplicarea blockchain in sistemele de plati, de gestionare a activelor, jurisprudenta, asigurari si Internet of Things.

Principalele teme ale conferintei vor fi:

Zonele de afaceri: care se potrivesc tehnologiei blockchain;

Proiecte cu criptomonede si blockchain ce merita investitii;

Unde pot fi gasiti dezvoltatori; cum vor implementa autoritatile tehnologiile blockchain si criptomonedele: proiect de lege de la Ministerul Finantelor si crearea unui consortiu national blockchain;

Experienta Internationala.

Ultima conferinta pe tema blockchain, care a avut loc in luna aprilie, a aratat ca antreprenorii rusi sunt interesati in a implementa blockchain si bitcoin in afacerile lor„, a declarat coordonatorul evenimentului Pavel Likhomanov.

rusia-bitcoin

Conferinta Bitcoin ce a avut loc in Moscova la 8 aprilie 2016 a dat o perspectiva asupra „Oportunitatilor in domeniul minatului criptomonedelor„. O multime de prezentari interesante au avut loc, precum si introspective si organizatorii s-au declarat suntem fericiti sa observe ca industria Bitcoin din Rusia prospera.

Cateva fragmente si slide-uri de prezentare din cadrul conferintei au fost prezentate publicului larg.

moscow_whatismining-300x225moscow_homemining-300x227

moscow_bigmining3-300x225moscow_effeciency4-300x225

Acum doar sapte ani, nimeni nu putea spune cu exactitate ce reprezinta Bitcoin si Blockchain, dar astazi ele sunt studiate de catre banci la nivel mondial si Rusia, initial reticenta, va gazdui cea de-a doua conferinta in domeniu.

Nici actiunile din Paris si nicio serie de atacuri cibernetice nu ar putea sa diminueze interesul guvernelor si gigantilor financiari pentru astfel de tehnologii. Pentru a nu fi in urma si pentru a fi pregatiti pentru viitor, cand tehnologia blockchain va fi aplicata de catre europeni si americani, Rusia are nevoie de un etaj informational superior. Conferinta internationala Blockchain si Bitcoin pe care Rusia o va gazdui pentru a doua oara in 2016 va deveni posibilitatea perfecta.

De asemenea, coordonatorul evenimentului Pavel Likhomanov a spus ca reprezentantii sistemelor si companiilor de plati majore, bine cunoscute in afara teritoriului Federatiei Ruse, si-au confirmat deja participarea la evenimentul din noiembrie, pe care Rusia il va gazdui. Mai multe informatii detaliate vor fi publicate pe site-ul web al Conferintei Blockchain & Bitcoin din Rusia.

Blockchain va face nu numai tranzactii monetare rapide si sigure, dar acesta tehnologie va deveni, de asemenea, un mediu descentralizat pentru crearea de proiecte sociale, spun bancherii rusi si straini. In ceea ce priveste autoritatile de nivel înalt, ele nu sunt atat de ostile fata de Bitcoin, asa cum au fost doar cu un an in urma.

29684764341476093988_uzllon5qvf

sursa: https://bitconnect.co

http://blog.genesis-mining.com/moscow-bitcoin-conference-2016

http://bitcoinconf.moscow/en

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *