Prețul Bitcoin scade sub 600 $

13 iunie 2014 bitcoin

Articol scris de Wu Mihu

Prețul Bitcoin, pe indicele CoinDesk SUA Bitcoin Preț (BPI) a scăzut de la 12 iunie până la un minim de 568.87 $ după ce a atins un nivel record de 634.38 $. Prețul care se clatină dramatic, cu toate acestea, a fost urmat de o revenire de 582.29 $.
Scăderea prețurilor a început la 13:00 (UTC), înainte de a accelera brusc, la ora 19:00, în scădere de la 616 $ până în ziua în care a scăzut. Cu toate acestea, de la ora 22:30, prețurile USD Bitcoin s-au adunat la 592.77 $ înainte de a scădea din nou și de a rămâne un anumit timp neschimbate.
Declinul a coincis cu anunțul SUA Marshall Service care spune că se va iniția o licitație de 30.000 BTC confiscate de pe infama piață neagră online, Silk Road. Vânzarea va avea loc pe 27 iunie de la ora 06:00 până la 18:00 (EST).

Screen-Shot-2014-06-12-at-10.38.51-PM

 

Deși prețurile volatile sunt un fenomen comun cu Bitcoin, recenta scădere dramatică poate fi probabil atribuită pentru diferite percepții în ceea ce privește semnificația licitației Bitcoin a guvernului pentru economia Bitcoin, după cum reiese din posturile comunitare de pe reddit.

Licitația Silk Road

O licitație în stilul unei cantine masive de Bitcoin, pentru a fi vândute în principal în nouă blocuri de 3.000 de BTC, ar putea fi o problemă pentru prețurile pe termen scurt.

Pentru industria crypto monedelor, această situație este fără precedent, în ciuda reacțiilor similare la anunțurile din trecut în ceea ce privește vânzarea unor potențiale sechestrale de Silk Road Bitcoin.

Investitorii individuali pot urmări îndeaproape situația și să ia decizii în cazul în care vor să cumpere sau să vândă BTC bazat pe câștigătorii licitației finalizate. Acești investitori trebuie să aducă 200.000 $ pentru a participa la licitație.
Prețurile publicate ale eventualelor vânzări ar putea avea efect asupra prețurilor globale. Acest lucru este sugerat de către puternicele reacții istorice ale știrilor care se învârt în jurul cazului Silk Road, deși acest lucru rămâne de văzut.

Sentiment pozitiv

Bitcoin a văzut relativ o creștere recentă în preț, susținută de către poveștile adoptate și promițătoare ale consumatorilor și puternicele apariții în comunitate la conferințe importante.

threemonthbtc

 

Istoricul prețului Bitcoin pe 3 luni.  Sursa: CoinDesk BPI

La sfârșitul lunii mai, Bitcoin a rupt bariera cu 600 $, nivel care nu a fost depășit din luna martie, când știrile negative în ceea ce privește reglementarea în China a făcut ca prețurile să scadă mai jos de 500 $ marca.

Creșterea recentă vine într-un moment în care multe companii publice mari, cum ar fi DISH Network și Expedia, anunță acceptarea Bitcoin ca fiind o formă de plată.

Rămâne de văzut dacă cele mai recente știri o să marcheze o inversare în aceast trend.

Sursa: coindesk

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Trade – Activarea Contului

Aparitii TV